Anar al contingut principal
Barcelona cultura

Álvaro Imperial

Panot

Jamboree - Sala 1 11/07 - 11/07

Aquest guitarrista de jazz ha sabut connectar amb músics molt diversos en una experiència musical que neix de la convocatòria de beques "Barcelona crea".

El guitarrista murcià Álvaro Imperial s'ha format en ciutats especialment vinculades amb el jazz, com ara Berlín, Nova York o Barcelona, on viu des de l'any 2017 i on ha estudiat al Taller de Músics. Guanyador d'una de les beques "Barcelona crea" de l'Institut de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona, Álvaro Imperial ha treballat durant mesos en un laboratori de composició per connectar músics de diversos orígens i experiències. El resultat és Panot, on ell i els músics que l'acompanyen interpreten les composicions en grup creades durant aquesta experiència. 

La cava de jazz de la plaça Reial s'afegeix un any més al Grec Festival de Barcelona amb una tria de grans artistes que, com Álvaro Imperial i els seus músics, ens ofereixen un seguit de projectes artístics d'alta qualitat, uns projectes de creació contemporània que comparteixen un cert protagonisme de la veu i són accessibles a tots els públics. Algunes de les actuacions se celebren a la nova Sala 3 del Jamboree, que se suma a les altres dues de què disposa el local i que es destina a presentar música en directe, dansa, teatre de petit format, cabaret, exposicions, conferències i esdeveniments de tota mena.

Aquest espectacle ha rebut una de les beques Barcelona Crea atorgades per l'ICUB.

Fitxa artística

Interpretació musical: Álvaro Imperial (guitarra), Giovanni Ghizzani (piano), Loreen Sima (contrabaix), Lluís Naval (bateria).

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Música

Dates i horaris 11 de juliol, a les 19.00 h i a les 20.30 h

Espai Jamboree

Preus 16 €

Altres criteris BCN Crea

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades