Barcelona cultura

Anna Irina Russell + Roc Jiménez de Cisneros

Lorem Ipsum

MACBA 08/07

Llum, alteració dels estats de percepció, liquiditat sensorial, desconstrucció de la cultura rave... Tot això ho trobareu en la primera col·laboració entre dos artistes que han creat conjuntament una proposta site-specific per a l’espai del MACBA.

Com ens comuniquem i interactuem? Anna Irina Russell ho investiga des d’una perspectiva lúdica, creant situacions i experiències absurdes que ens retornen una mirada crítica a les convencions socials establertes. Per a Russell, artista resident d’Hangar, la distorsió i el soroll són eines per parlar de la realitat i la nostra manera d’entendre-la. Al MACBA ha treballat en la creació d’una proposta site-specific amb Roc Jiménez de Cisneros, membre del projecte de música per a ordinador EVOL. Aquest artista, especialment interessat en la cultura rave i en les maneres de desconstruir-la, ha presentat el seu treball en centres d’art d’Europa, Amèrica i Àsia.

El cicle Lorem Ipsum, batejat amb l’expressió llatina que s’utilitza en disseny gràfic per a demostracions de tipografia o dissenys falsos de maquetació, torna a aproximar-se a la música i al fet lúdic des dels marges. Ho fa acostant als espectadors i espectadores uns artistes que posseeixen una estètica pròpia i singular, que desdibuixen els límits entre disciplines, que fan servir les seves creacions com a territori d’experimentació o que converteixen en protagonistes cossos racialitzats, sexualitats dissidents i artistes femenines emergents.

Una coproducció del Grec 2021 Festival de Barcelona i el MACBA.

Entrada lliure, sense inscripció prèvia. Aforament limitat.​

Fitxa artística

Fotografia: Claudia Höhne

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Música

Dates i horaris dijous 8/7 - 10:00 H

Espai MACBA

Preus Entrada lliure

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades