Anar al contingut principal
Barcelona cultura

Antònia Font

Gira Per Teatres

Teatre Grec   18/07 - 19/07

Després de l’última gira de retorn als escenaris, la formació mallorquina ha començat a oferir un seguit de concerts íntims en sales teatrals, però fa una excepció a Barcelona i debuta al recinte més emblemàtic del festival.

Molts seguidors i seguidores de la banda mallorquina van tenir un mal dia quan, l’any 2012, després d’haver publicat l’àlbum Vostè és aquí, possiblement el seu treball més experimental, la banda liderada per Joan Miquel Oliver anunciava que se separaven de manera indefinida. Per sort, la formació va aprofitar la invitació del festival Primavera Sound del 2021 per tornar a protagonitzar un concert. I, des d’aquell moment, van tornar a la carretera, amb una gira que en confirmava el retorn. Però la gira ha tingut gust de poc per a Oliver, Manresa, els germans Debon i la resta d’una banda que, des del gener, està embarcada en la presentació del treball que van editar el 2022, Un minut estroboscòpica, que els ha portat a mostrar la seva cara més íntima en uns concerts pròxims, en teatres i recintes tancats. Faran, però, una excepció a Barcelona, ja que tocaran per primera vegada al Teatre Grec, un gran escenari que segur que ompliran d’amants del seu pop, rock i folk mediterrani i amarat de poesia. Els temes del nou disc confirmen que Antònia Font continua produint uns temes d’altíssima qualitat literària en els quals tant la música com les paraules són tractades amb una sensibilitat extrema. Màgia mediterrània en una nit d’estiu a Montjuïc.

Una producció d’Antònia Font.
 

Fitxa artística

Direcció musical: Joan Miquel Oliver. Interpretació musical: Antònia Font. Il·luminació: Guillem Costa. Visuals: Miquel Àngel Raió. So: Marco Morgione. Escenografia: Marc Salicrú. Direcció: Jaume Manresa. Producció: Oigo Visiones. Suport tècnic: Music People
 

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Música

Dates i horaris dijous 18/7 - 22:00 H divendres 19/7 - 22:00 H

Espai Teatre Grec

Preus 35 €

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades