Anar al contingut principal
Barcelona cultura

Aruán Ortiz & Joan Arnau Pàmies

Des de la profunditat

Jamboree - Sala 3 18/07 - 18/07

La trobada entre un pianista i un productor de música electrònica ha donat com a resultat una peça amb rerefons ecològic i amb una posada en escena acurada.

Rep el nom de "piano preparat" l'instrument la sonoritat del qual ha estat alterada col·locant elements diversos al damunt o entre les cordes. Un d'aquests pianos és el que toca Aruán Ortiz que a Des de la profunditat, ens presenta una peça que ha creat i que interpreta amb el compositor i productor de música electrònica Joan Arnau Pàmies. És una peça musical que té com a tema les conseqüències de l'escalfament global i que s'interpreta amb el piano preparat esmentat, electrònica en directe i instruments addicionals. Com sonen la sequera, les temperatures extremes i les inundacions? Us ho expliquen en un concert amb una posada en escena que inclou efectes d’il·luminació a càrrec de Jordi Mateu.

La cava de jazz de la plaça Reial s'afegeix un any més al Grec Festival de Barcelona amb una tria de grans músics que, com Aruán Ortiz i Joan Arnau Pàmies, ens ofereixen un seguit de projectes artístics d'alta qualitat, uns projectes de creació contemporània que comparteixen un cert protagonisme de la veu i són accessibles a tots els públics. El concert es fa a la nova Sala 3 del Jamboree, que se suma a les altres dues de què disposa el local i que es destina a presentar música en directe, dansa, teatre de petit format, cabaret, exposicions, conferències i esdeveniments de tota mena.

Fitxa artística

Interpretació musical: Aruán Ortiz (piano preparat) i Joan Arnau Pàmies (teclats, guitarra elèctrica, Abelton live). Il·luminació: Jordi Mateu.

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Música

Dates i horaris 18 de juliol, a les 19.00 h i a les 20.30 h

Espai Jamboree

Preus 28 €

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades