Barcelona cultura

Bach to the Future 1.0

Cia. RAU (Carles Marigó / Jaume Sangrà)

Fundació Joan Miró 06/07

Un espectacle interdisciplinari de música i teatre físic que ens transporta a un nou univers generat per la col·lisió entre Johann Sebastian Bach i la intel·ligència artificial.

La música de Bach ens convida a reflexionar sobre la humanitat i la seva capacitat de creació artística, l'ego, el concepte de transcendència i la fe.

Aquest és un projecte de Cia. RAU, de creació especialitzada en el desenvolupament de projectes artístics en els quals la poètica de la música i el teatre físic es relacionen i aporten una mirada particular i crítica de la realitat. Aquesta vegada col·labora amb Lo Desconcert, col·lectiu emergent amb seu a Alemanya que està dedicat a la reinterpretació de la música antiga i contemporània. En el procés de creació s'ha comptat amb la complicitat del Bachcelona Festival, que produeix l'espectacle; d'Artificia, plataforma barcelonina dedicada a democratitzar la intel·ligència artificial i els seus usos, i dels investigadors de Goldsmiths, Universitat de Londres, Matthew Yee-King i Mark d'Inverno.

Una coproducció del Festival Bachcelona, Cia. RAU, Barcelona Music Lab, Fundació Joan Miró, Artificia i Golsdmiths i University of London.

 

Fitxa artística

Dramatúrgia i direcció: Cia. RAU Interpretació: Carles Marigó, Jaume Sangrà, Sara Cubarsi, Estel·la Franquesa Escenografia i vestuari: Cia. RAU So: Cia. RAU Coreografia: Cia. RAU

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Escena híbrida

Dates i horaris dimecres 6/7 - 21:30 H

Espai Fundació Joan Miró

Duració 60 min

Llengua Català i d'altres llengües

Preus 22 €

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades