Barcelona cultura

Barcelona Big Blues Band Feat. Special Guests: Summer Sax-O-Rama

El Jamboree, al Grec

Jamboree | 09/07 - 11/07

Grec Festival

La cava de jazz de la plaça Reial s'afegeix un any més al Festival amb una tria de grans artistes. Alguns representen el bo i millor del jazz nord-americà i d'altres deixen constància de la vitalitat extraordinària del jazz barceloní.

Sota l’impuls i la direcció del contrabaixista Ivan Kovacevic, un dels grans noms de l'escena comtal del jazz i el blues, la Barcelona Big Blues Band ha esdevingut en una de les formacions més poderoses i sol·licitades en el circuit del swing, el jazz i el rhythm-and-blues del país. El seu so energètic, salvatge i, al mateix temps, sofisticat li concedeix l’estatus de formació única i irresistible. Es podria dir que segueix la tradició de les grans bandes com les de T-Bone Walker o Johnny Otis. Ells porten encara més enllà el seu so incorporant als seus concerts solistes de primera magnitud. En aquesta ocasió comptarem amb tres excel·lents saxofonistes, entre els quals Pere Miró, Big Dani Pérez i Spencer Evoy, en una edició especial del Sax-o-Rama dins el Jamboree al Grec.

Fitxa artística

Interpretació musical: Barcelona Big Blues Band feat. Pere Miró (9 de juliol), Barcelona Big Blues Band feat. Big Dani Pérez (10 de juliol) i Barcelona Big Blues Band feat. Spencer Evoy (11 de juliol)

 

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Música

Dates i horaris dimarts 9/7 - 20:00 H dimarts 9/7 - 22:00 H dimecres 10/7 - 20:00 H dimecres 10/7 - 22:00 H dijous 11/7 - 20:00 H dijous 11/7 - 22:00 H

Espai Jamboree

Preus 27 €

Adreçat aNits d'estiu

Espectacles relacionats

Comparteix aquest contingut