Anar al contingut principal
Barcelona cultura

Bèsties

Monica Dolan / Sixto Paz

La Muriel 03/07 - 13/07

Entrades exhaurides
Fins on estaria disposada a arribar una mare perquè la seva filla aconsegueixi allò que vol? Un text que ens parla sense embuts sobre la cultura de la hipersexualització i la pornificació dels i de les menors.

Monica Dolan, autora d’aquesta peça, és, de fet, una premiada actriu que ha fet teatre, cinema i televisió. L’hem vist en sèries com Black Mirror o Talking Heads, en produccions cinematogràfiques o, en el teatre, interpretant papers com el de Karen en la versió teatral d’All About Eve que va dirigir Ivo van Hove. Però aquesta actriu, guanyadora dels premis BAFTA i Olivier, també ha escrit i interpretat un espectacle unipersonal que va titular The B*easts i que va portar al Fringe del Festival d’Edimburg l’any 2017 amb un èxit aclaparador. Sobre l’escenari la Tessa (Marta Marco), una psicoterapeuta, repassa les repercussions d’un cas extrem: la filla de vuit anys de la seva pacient  vol posar-se pits. A través d’una circumstància que pot semblar-nos aberrant i anormal ens convida a revisar la nostra cultura.  Quan, i com, comences a adonar-te que la teva moral està sent dirigida per la cultura popular? L’autora ens adreça mitjançant aquesta història un punyent “I si?” en una societat en la qual la sexualitat i el gènere són una part tan important de qui som, com ens identifiquem, i com ens definim. Quan és massa d’hora per lluitar pels nostres ideals sexuals?.

Dirigeix el muntatge Pau Roca, actor i director que l’any 2013 va crear la seva pròpia productora, amb la qual ha portat al Grec Festival de Barcelona muntatges d’autors contemporanis, sovint britànics. En el Grec 2017, va dirigir Tender Napalm; al Grec 2019, Así bailan las putas i, al Grec 2021, Salvació total imminent immediata terrestre i col·lectiva.

Una producció de Sixto Paz Produccions

Fitxa artística

Repartiment: Marta Marco. Direcció: Pau Roca. Traducció: Adriana Nadal. Ajudantia de direcció: Cintia Ballbe. Disseny del so: Edu Alves. Disseny d’escenografia: Paula Bosch. Disseny d’il·luminació: Guillem Gelabert. Disseny de vestuari: Pol Cornudella. Producció: Pol Cornudella, Adriana Nadal. Xarxes: Eladi Bonastre. Fotografia: Kiku Piñol. Dissent gràfic: Edu Buch.

 

 

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Teatre

Dates i horaris Del 3 al 13 de juliol, de dilluns a dijous a les 19.30 h

Espai La Muriel

Duració 60 min

Llengua Català

Preus 18 €

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades