Barcelona cultura

Bitácora de ida y vuelta (versió de radioteatre)

Felipe Cabezas / Pere Cabaret

Sala Fènix | 13/07

Grec en obert

Una mirada cabaretera i musical a la vida de Miguel de Molina, cantant malagueny exiliat a l’Argentina des del 1941, que també parla de la relació entre les dues ribes de l’Atlàntic. Humor, música i cafè teatre en un muntatge de radioteatre convertit en diversos podcasts.

Us agrada la ràdio? Doncs segur que us fascinarà aquesta experiència en la qual un muntatge de teatre musical sobre la vida de Miguel de Molina, que s’hauria d’haver representat com a part de la programació del Grec 2020 Festival de Barcelona, ​​es transforma en una versió de radioteatre a través d’un seguit d’arxius de veu o podcasts. L’esperit del cafè teatre més underground sobrevola un muntatge que ens parla de Miguel de Molina i els seus contemporanis, i també dona veu a personatges com Pablo Neruda, Eva Perón o Margarida Xirgú, entre d’altres. Totes i tots van creuar l’oceà Atlàntic i es van deixar amarar per l’experiència i l’art del Vell i el Nou Continent. Van creuar un pont transoceànic invisible que existeix des de fa segles i que encara és dempeus. Si voleu escoltar com sonen els textos i les cançons que formen part d’aquest muntatge imaginat per Felipe Cabezas i Pere Cabaret, no us perdeu els podcasts.

Aquests podcasts de ràdio formen part de la proposta en línia “Grec de proximitat” del Grec Festival de Barcelona, dedicada a generar contingut virtual a partir de les produccions que haurien hagut de veure’s aquest estiu a les sales de petit format de la ciutat. La crisi de la covid-19 ha obligat a suspendre les representacions físiques, sempre muntatges relacionats amb l’Amèrica Llatina, però el festival proposa ara un seguit d’accions virtuals que inclouen representacions, xerrades i altres propostes.

Podeu accedir als podcasts mitjançant el web de la Sala Fènix.

Una producció de Sala Fènix Produccions i Suika.

Amb la col·laboració del Grec 2020 Festival de Barcelona, Generalitat de Catalunya - Departament de Cultura, Ajuntament de Barcelona, Casa Amèrica Catalunya i Universitat Internacional de Catalunya (UIC).

Fitxa artística

Direcció, dramatúrgia i selecció de textos: Felipe Cabezas Direcció i composició musical: Pere Cabaret Interpretació: Alba Valldaura, Elena Visus, Aleyda Puerto, Eduard Núñez, Felipe Cabezas. Interpretació musical: Eduard Núñez, Aleyda Puerto Arranjaments musicals i piano en directe: Eduard Núñez Registre sonor, efectes i mescla: Verónica Gonzalo Assessorament literari: Xavier Quero Disseny gràfic: Isabella Pintani Fotografia: Josep Tobella, Genia Badano Producció i comunicació: Isabella Pintani, Gabriela Marsal (Suika) Alumnes en pràctiques: Cristina Rivadeneira y Enya Báez (UOC) Coordinació tècnica: Manel Bocero Producció executiva: Gabriela Marsal (Suika)

 

Dades

Disciplina Teatre

Dates i horaris dilluns 13/7 - 21:00 H

Espai Sala Fènix

Duració40 min

LlenguaCastellà

Espectacles relacionats

Comparteix aquest contingut