Barcelona cultura

Bob Marley for babies

La petita malumaluga

Mercat de les Flors - Sala Pina Bausch 16/07 - 18/07

La música i també les idees i les lluites que defensava un pioner del reggae són la inspiració per a un espectacle de música i dansa que parla sobre el músic Bob Marley, però també sobre la lluita de les dones.

Bob Marley for babies és la segona part de la trilogia que La petita malumaluga va iniciar amb l’èxit internacional Bitels per a nadons (concert tribut a The Beatles).
Quatre ballarines que canten, o quatre cantants que ballen, i una violoncel·lista interpreten sofisticats arranjaments vocals dels grans temes de Bob Marley, una de les principals icones culturals afroamericanes del segle XX.
És una explosió colorista de cant i ball en la qual el públic, situat en l’interior d’una escenografia immersiva i visual de 360 graus, és en tot moment el protagonista.
Bob Marley for babies proposa enllaçar part de les reivindicacions panafricanistes i d’igualtat racial de Marley amb algunes de les causes feministes en diverses etapes de la vida de la dona i en diverses regions del món.
Música, dansa, participació, tecnologia, reflexió i nous llenguatges escènics per al públic més exigent: la primera infància i les seves famílies.

Una coproducció del Grec 2021 Festival de Barcelona, La petita malumaluga i Teatro Español.

Amb el suport de l'Institut Català de les Empreses Culturals de la Generalitat de Catalunya (ICEC) i l'Instituto Nacional de las Artes Escènicas y la Música (INAEM). 

Espectacle recomanat per a nadons, la primera infància i les seves famílies.

Fitxa artística

Autoria, dramatúrgia i direcció artística: Eva Vilamitjana, Albert Vilà Moviment: Eva Vilamitjana Arranjaments musicals: Lucas Peire, Frank Montasell Direcció musical: Albert Vilà, Tanja Schilinski Interpretació: Daniela Fumadó, Ona Pla, Elsa Meneses, Sara Sambola, Maria Rosa Pons Escenografia: Albert Vilà Vestuari: aiCarmela Disseny de la il·luminació: David Bofarull Disseny del so / Concepció sonora: Albert Compte Creació videomapping: V.P.M Cap tècnic: Alfredo Díaz Producció executiva: Cristina Rodríguez Distribució i comunicació: Mònica Grau Disseny gràfic: Hermes LeBleu

Dades

Disciplina Familiar

Dates i horaris divendres 16/7 - 16:45 H divendres 16/7 - 18:00 H divendres 16/7 - 19:15 H dissabte 17/7 - 16:45 H dissabte 17/7 - 18:00 H dissabte 17/7 - 19:15 H diumenge 18/7 - 10:45 H diumenge 18/7 - 12:00 H diumenge 18/7 - 13:15 H

Espai Mercat de les Flors

Duració 35 min

Llengua Espectacle sense paraules

Preus 12 €

Altres criteris Coproducció

Altres

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades