Barcelona cultura

Caminant cap a ‘Life (de com els arbres ens van salvar la vida)’

Lali Álvarez / Hui Basa

Jardí Botànic | 08/07 - 09/07

Grec en obert

Us imagineu una nit al voltant de l’últim arbre viu de la Terra? Una passejada pel Jardí Botànic esdevé l’embrió d’un futur espectacle de teatre documental que ens parla sobre la nostra vinculació amb el planeta.

Segons l’ONG Global Witness, en els darrers quinze anys, més de 1.500 activistes mediambientals han estat assassinats al món. Una persona assassinada cada dos dies. La xifra s’ha duplicat en els darrers dos anys. El 40% d’aquestes persones són indígenes, i moltes lluitaven per protegir els seus boscos, uns boscos que són vitals per a la supervivència de les espècies. Com ho fem per recuperar la vida? Com assumim la finitud dels cossos? Com polititzem la vida? Com recordem que estem vinculats a la Terra? L’espectacle que prepara Lali Álvarez i que s’havia de veure inicialment durant el Grec 2020 Festival de Barcelona es fa aquestes preguntes. Algunes us les plantejaran durant aquesta passejada que, ara que el muntatge escènic de Life ha quedat temporalment aturat, es converteix en un procés de recerca escènica obert al públic, un primer pas en la construcció de l’espectacle que veurem en un futur pròxim.

És una creació de Lali Álvarez i el col·lectiu escènic Hui Basa. Ja van treballar plegats en espectacles com Ragazzo, Barcelona (contra la paret), Mateix dia, mateixa hora, mateix lloc, Disseny Hug i Tha Tzpar (Lespera). I sempre estan interessats a explorar els territoris fronterers entre la ficció i la realitat, i a oferir anàlisis crítiques sobre la societat i la política.

Una coproducció del Grec 2020 Festival de Barcelona i Hui Basa.

 

L'entrada és lliure però és imprescindible que feu reserva! 

La  companyia  Hui  Basa  us  demana  que  arribeu  al  Jardí  Botànic  de  Barcelona  (Doctor  Font  i  Quer  s/n)  15 minuts  abans  de l'hora  indicada  a  la  reserva  i  que  porteu,  en  la  mesura  del  possible,  el  vostre  telèfon  mòbil  amb  la bateria carregada. 

Per a  fer  que  aquesta  experiència  sigui  el  més  sostenible  possible,  vosaltres  sou  una  peça  clau.  Us  recomanem  accedir al  Jardí  Botànic  amb  els  busos  150,  45  o  13 o bé, en metro,  des  de  plaça  d'Espanya  i/o  Poble  Sec. Venir caminant  o en bicicleta  també  són  opcions fantàstiques  i  gaudireu  del  passeig  previ  per  la  muntanya  de  Montjuïc! 

Caminant  cap  a  'LIFE'  és  un  recorregut  totalment  accessible  i  permet  mantenir  la  distància  de  seguretat  d'1,5m. Igualment,  es  recomana  utilitzar  la  mascareta  en  aquells  moments  de  més  proximitat  amb  la  resta  d'espectadors i espectadores.

 

Fitxa artística

Autoria i direcció escènica: Lali Álvarez Interpretació: Sonia Espinosa, Clara Garcés, Alba Sáez, David Teixidó Disseny de l’espai sonor: Pau Matas Ajudantia de direcció: Jordi Casado Producció: Aina Juanet Distribució i acompanyament: Àngels Queralt

 

Dades

Disciplina Teatre

Dates i horaris 8 i 9 de juliol 20.00, 20.15, 20.30 i 20.45 h

Espai Jardí Botànic

Duració60 min

LlenguaCatalà i castellà

Preus Entrada lliure

Espectacles relacionats

Comparteix aquest contingut