Barcelona cultura

Carlos Sarduy & The Groove Messengers

El Jamboree, al Grec

Jamboree | 30/06 - 04/07

Grec Festival

Trompetista nascut a L'Havana porta ja uns quants anys convertit en una referència del jazz barceloní. Al Grec, explora amb els seus músics uns sons que estan a cavall entre Àfrica i Amèrica.

Carlos Sarduy és, sens dubte, un dels músics més actius i polièdrics de l'escena comtal, i en especial del Jamboree, a on ha presentat diversos projectes els darrers mesos. Aquest cop torna amb The Groove Messengers, una proposta que, com el seu nom indica, té com a protagonista el ritme més cadenciós de la música afro-nord-americana. Músic versàtil i amb una prolífica carrera, Sarduy és conegut per les seves col·laboracions amb Chucho i Bebo Valdés, Steve Coleman, David Murray, Esperanza Spalding, Buika, Mariza, Ainhoa Arteta i Ojos de Brujo, entre d'altres, i també per la seva excel·lent carrera en solitari.

La cava de jazz de la plaça Reial s'afegeix un any més al Grec Festival de Barcelona amb una tria de grans artistes que, com Carlos Sarduy & The Groove Messengers, ens ofereixen una mostra de l'esdevenir del jazz a banda i banda de l'oceà Atlàntic.

Fitxa artística

Interpretació musical: Carlos Sarduy (trompeta, teclat, composició), Jimmy Jenks (saxo), Jurandir Santana (guitarra), Diego Coppinger (baix), Frank Durand (bateria)

 

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Música

Dates i horaris Del 30 de juny al 4 de juliol a les 20 i 22 h

Espai Jamboree

LlenguaCastellà

Preus 15 €

Espectacles relacionats

Comparteix aquest contingut