Barcelona cultura

Carousel en concert

Llibret i lletres: Oscar Hammerstein II / Música: Richard Rodgers

Teatre Grec | 28/07 - 29/07

Més de trenta músics i de quaranta cantants porten a escena, per primera vegada a Barcelona, un títol mític en la història del musical, una partitura romàntica i apassionada convertida en un espectacle de gran format en versió concert.

Després d’assolir un èxit sense precedents amb Oklahoma!, la parella artística formada pel llibretista Oscar Hammerstein II i el compositor Richard Rodgers va estrenar a Broadway el 1945 un segon treball conjunt. Adaptava una història de l’autor hongarès Ferenc Molnárc sobre un dur firaire enamorat d’una jove treballadora. Tots dos van a viure junts, però l’escàndol que suposa un amor que en aquell temps es considerava immoral fa que tots dos perdin la feina. Però la noia està embarassada i el protagonista, Billy Bigelow, per tal d’assegurar un futur a la noia i a la criatura que espera, s’embarca en un robatori de conseqüències tràgiques. Tot plegat és una història d’amor i de segones oportunitats plena de temes clàssics en la història dels musicals que van des d’If I Loved You a You’ll Never Walk Alone.

Daniel Anglès i Xavier Torras porten per primera vegada en directe a un escenari barceloní un musical imprescindible que pren la forma d’un espectacle de grans dimensions, amb una formació musical multitudinària a escena, un repartiment de luxe encapçalat per Nina i Miquel Fernández... i un món d’emocions desbordades que us commourà de la manera que només els clàssics del musical ho poden fer.

Una producció de Grec 2018 Festival de Barcelona i EM+P Produccions.

Carousel en concert es presenta gràcies a un acord especial amb R&H Theatricals Europe.

Amb la col·laboració del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

Fitxa artística

Llibret i  lletres: Oscar Hammerstein II Música: Richard Rodgers Adaptació al català: Daniel Anglès & Marc Gómez Direcció: Daniel Anglès Direcció musical: Xavier Torras Coreografia: Óscar Reyes Interpretació: Miquel Fernández, Diana Roig, Anna Moliner, Ivan Labanda, Nina, Fèlix Herzog, Cisco Cruz, Beth Andrews, Jaume Costas, Joan Mas, Anna Pomar, Mireia Sanmartín, Clara Solé, Beatriz Macías, Cristina Miralles, Toni Luque, Oscar Reyes, Cor Aules Orquestra: Pops Symphony  Direcció del cor: Jordi Taixés Escenografia i vestuari: Raquel Ibort, Marc Salicrú, Marc Udina Disseny de la il·luminació: Xavi Costas Disseny del so / Concepció sonora: Enric Vinyeta Producció executiva: La Brutal Imatge gràfica: Zuhaitz San Buenaventura

 

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Música Teatre

Dates i horaris dissabte 28/7 - 22:00 H diumenge 29/7 - 22:00 H

Espai Teatre Grec

Duració145 min

LlenguaCatalà

Preus15-30 €

Adreçat aNits d'estiu

Espectacles relacionats

Comparteix aquest contingut