Barcelona cultura

Carta blanca al col·lectiu Jokkoo

Lorem Ipsum

MACBA 29/07

Les programadores del cicle aposten per la complicitat amb agents culturals de la ciutat i, en aquesta sessió, conviden, per tancar-lo, un col·lectiu barceloní centrat en les noves narratives musicals d’arrel africana.

La difusió de sons electrònics, experimentals i contemporanis africans o bé originats en la diàspora africana és la raó de ser del col·lectiu Jokkoo, que seran els responsables de programar la sessió de tancament del cicle Lorem Ipsum amb un seguit de grups i artistes que treballen en aquesta línia. És l’aposta del MACBA per als col·lectius de la ciutat dedicats a fer créixer i sostenir, de manera independent, el teixit sonor barceloní. El programa doble a càrrec del col·lectiu Jokkoo té com a convidats Sukitoa o Namau i Aho Ssan.

El cicle Lorem Ipsum, batejat amb l’expressió llatina que s’utilitza en disseny gràfic per a demostracions de tipografia o dissenys falsos de maquetació, torna a aproximar-se a la música i al fet lúdic des dels marges. Ho fa acostant als espectadors i espectadores uns artistes que posseeixen una estètica pròpia i singular, que desdibuixen els límits entre disciplines, que fan servir les seves creacions com a territori d’experimentació o que converteixen en protagonistes cossos racialitzats, sexualitats dissidents i artistes femenines emergents.

Una coproducció del Grec 2021 Festival de Barcelona i el MACBA.

ENTRADES A PARTIR DEL 8 DE JUNY

Fitxa artística

Fotografia: David M. Romero

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Música

Dates i horaris dijous 29/7 - 22:00 H

Espai MACBA

Preus 5 €

Espectacles relacionats

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades