Barcelona cultura

Clarence Bekker Band

We are back!!

Jamboree | 02/07 - 30/07

Grec Festival

Amb la veu profunda i vibrant del seu líder i amb l’esperit carregat d’energia que la caracteritza: així torna als escenaris, després del confinament, una banda de funk i soul disposada a servir-vos una dosi extra de ritme i bones vibracions.

L’explosiu vocalista neerlandès Clarence Bekker i la seva banda potentíssima tornen a l’escenari del Jamboree amb tota la bona energia que caracteritza els seus espectacles. Amb la capacitat de tocar l’ànima de qui l’escolta, Bekker i els seus músics captiven els públics més diversos, rendits al seu magnetisme. La força dels grans mestres del soul i el funk, com ara James Brown, Prince, Whitney Houston, Michael Jackson o Tina Turner, es concentra en les seves interpretacions. Després de més de dos mesos de confinament, la Clarence Bekker Band torna amb més ganes que mai de compartir un d’aquests xous enèrgics i positius que tots necessitem en aquests moments.

Fitxa artística

Interpretació musical: Clarence Bekker (veu), Francisco Guisado Rubio (guitarra), Arecio Smith (teclats), Charlie Cuevas (baix), Carlos López (bateria)

 

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Música

Dates i horaris 2, 9, 16, 23 i 30 de juliol a les 20.00 i 22.00 h

Espai Jamboree

Preus 15 €

Altres criteris Internacional

Espectacles relacionats

Comparteix aquest contingut