Barcelona cultura

Coque Malla

Irrepetible

BARTS | 17/07 - 18/07

Entre aquell noi que amb només setze anys es donava a conèixer en el món de la música i l'artista madur que avui coneixem hi ha trenta anys de cançons, les que sonaran en aquest concert.

El nou disc en directe de Coque Malla és un viatge artístic i sentimental que recorre des dels primers moments de la vida musical de l’artista, unes actuacions sacsejades per la urgència de les guitarres, fins als temes del seu disc anterior, El último hombre en la Tierra, en el qual gosava sotmetre el seu rock and roll als arranjaments orquestrals, endinsant-se així en un terreny que, per a ell, resultava desconegut. Durant la nit, Malla anirà repassant els moments més brillants de la seva trajectòria, amb parades en himnes musicals de Los Ronaldos com Guárdalo, recordatoris de les seves primeres experiències musicals en solitari a La mujer sin llave o clàssics de la seva carrera com Berlín. Aquesta repassada a la trajectòria de l’artista es tanca amb temes recents que van d'Escúchame, amb un clar regust a The Rolling Stones, a una furiosa versió de Todo el mundo arde.

Una celebració de trenta anys de rock que pren la forma d'un disc enregistrat en directe al Gran Teatro Alcalá de Madrid, amb la participació de convidats com Jorge Drexler, Amable Rodríguez, Neil Hannon (The Divine Comedy), Iván Ferreiro, Santi Balmes (Love of Lesbian) i Dani Martín.

Una producció de The Project.

Fitxa artística

Interpretació musical: Coque Malla Valle (veu i guitarra), Gabriel Marijuán Adrián (bateria), Héctor Rojo Carbajal (baix), David Sánchez Fernández-Clemente (teclats), Antonio Brunet Llull (guitarra)

 

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Música

Dates i horaris dimarts 17/7 - 21:00 H dimecres 18/7 - 21:00 H

Espai BARTS

Preus20-35 €

Adreçat aNits d'estiu

Altres criteris Internacional

Espectacles relacionats

Comparteix aquest contingut