Barcelona cultura

Dayramir González & Habana enTRANcé: Jazz Afro Cuban

El Jamboree, al Grec

Jamboree | 02/07 - 06/07

Grec Festival

La cava de jazz de la plaça Reial s'afegeix un any més al Festival amb una tria de grans artistes. Alguns representen el bo i millor del jazz nord-americà i d'altres deixen constància de la vitalitat extraordinària del jazz barceloní.

Nascut a l'Havana, el pianista Dayramir González és avui un músic de l'escena del jazz llatí a Nova York. Digne successor de la millor escola de piano jazz amb arrels afrocubanes (de Chucho Valdés a Gonzalo Rubalcaba, Ramón Valle o Roberto Fonseca), Dayramir González destaca per la força abassegadora de les seves interpretacions, com les del treball The Grand Concourse (Machat, 2018), que presentarà al Grec. Amb el seu grup, Habana enTRANCé, González abraça el pols magnètic i la mística de Nova York i, alhora, els sons cubans de principis del segle xx. Tot plegat, amb picades d'ullet a les creences religioses iorubes.

Fitxa artística

Interpretació musical: Dayramir Gonzalez (piano), Tatiana Ferrer (veu i violí elèctric), Dean Torrey (baix), Juan Chiavassa (bateria), Keisel Jimenez (congues)

 

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Música

Dates i horaris Del 2 al 6 de juliol 20 i 22 h

Espai Jamboree

Preus 22 €

Espectacles relacionats

Comparteix aquest contingut