Barcelona cultura

El màgic d’Oz a Spotify

La Brutal / Marc Artigau

Spotify | 06/07 - 31/08

Grec en obert

Aquest muntatge de teatre musical inspirat en una història molt coneguda no es podrà veure encara, tingueu paciència, però de moment sí que podreu fer un tast d’algunes de les cançons que en formen part i que, ben aviat, sonaran en un teatre.

David Selvas s’encarregarà de dirigir aquesta versió musical de la història imaginada al principi del segle XX per l’escriptor Lyman Frank Baum i que molts coneixem gràcies al film de Victor Fleming protagonitzat per Judy Garland. El muntatge de La Brutal s’havia de veure aquest estiu com a part de la programació del Grec Festival de Barcelona però, a causa de la crisi de la covid-19, no ha estat possible enllestir-lo. Doneu una mica més de temps a aquest grup d’artistes, perquè durant la temporada 2020-2021 veurem el muntatge, ja acabat, al Teatre Condal. De moment, però, podem passar una bona estona escoltant, a la plataforma musical Spotify, tres de les cançons que sonaran a l’obra: Complicada, Sou especials i Sabates vermelles. Escolteu-les i us fareu una idea de per on va un musical que acosta una història clàssica al públic actual recorrent a elements que la posen en contacte amb el món d’avui.

Una coproducció de Grec 2020 Festival de Barcelona i La Brutal

Fitxa artística

Direcció: David Selvas Dramatúrgia: Marc Artigau i David Selvas Interpretació: Elena Gadel, Mercè Martinez, Jordi Vidal, Robert González, Damaris Aragón, Marc Pociello, Jana Galindo, Roser Dresaire Escenografia: Raquel Ibort Il·luminació: Jaume Ventura Espai sonor: Òscar Villar Audiovisuals: Joan Rodón Vestuari: Maria Armengol Caracterització: Clàudia Abbad Composició musical: Paula Jornet, Arnau Vallvé Direcció musical: Andreu Gallén Coreografia i moviment: Pere Faura Ajudantia de direcció: Daniel J. Meyer Cap tècnic de La Brutal: Arnau Planchart Disseny de la imatge: Eduard Buch

 

Dades

Disciplina Teatre

Dates i horaris Fins el 31 d'agost

Espai Spotify

LlenguaCatalà

Preus Entrada lliure

Espectacles relacionats

Comparteix aquest contingut