Barcelona cultura

El pop d'una nit d'estiu

Concert Simfònic al Grec

Teatre Grec | 25/07

Grec Festival

Tretze artistes de primera, trenta instrumentistes en escena, prop de noranta minuts de música, la fresca nocturna del mes de juliol... Això és el somni d'una nit d'estiu, com a mínim, per als amants del pop i el rock.

Què us suggereix l'estiu? Per a alguns aquesta paraula és sinònim de temps lliure, de vacances, d'històries d'amor, d'estones compartides amb els amics. I per a molts d'altres, vol dir... festa major! Per una nit, el Teatre Grec es converteix en una mena de gran plaça, l'escenari d'una nit de música i cançons, un espai on celebrar el talent d'artistes prou coneguts a casa nostra que, per una vegada, pugen plegats a l'escenari. El club TR3SC munta un concert col·lectiu irrepetible que convoca tretze artistes de pop-rock acompanyats d'una formació orquestral en directe, la GIOrquestra, formada per una trentena de músics i dirigida per Marc Timón. Maria Arnal i Marcel Bagés, Joan Pons (El Petit de Cal Eril), Ramon Mirabet, Joan Colomo, Ferran Palau, Judit Neddermann, Pavvla... Són només alguns dels noms que escoltareu interpretant un tema cadascun. Un concert diferent i irrepetible que condueix l'actriu i periodista Sara Loscos i que cap amant del pop i el rock fet a Catalunya no s'hauria de perdre.

Una producció del Club TR3SC.

Fitxa artística

Conducció i presentació: Sara Loscos Direcció musical de l'orquestra i arranjaments: Marc Timón Interpretació musical: GIOrquestra, Maria Arnal i Marcel Bagés, David Carabén, Joan Pons (El Petit de Cal Eril), Clara Peya, Joan Dausà, Núria Graham, Ramon Mirabet, Judit Neddermann, Joan Colomo, Pavvla, Ferran Palau, Alba Carmona, Quimi Portet

 

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Música

Dates i horaris dijous 25/7 - 22:00 H

Espai Teatre Grec

Duració90 min

Preus15-30 €

Adreçat aNits d'estiu

Altres criteris Coproducció

Altres

Espectacles relacionats

Comparteix aquest contingut