Barcelona cultura

El Pot Petit

Grec en familia

Teatre Grec | 11/07

Grec Festival

Tothom cap a la festa! Un any més, el teatre de Montjuïc i els jardins que l’envolten reben una celebració per a públics de totes les edats. La música n’és la protagonista, amb una banda que combina les seves cançons amb els titelles i el teatre.

Entreu al recinte del Teatre Grec i passegeu-vos pel roserar Amargós, el nom que reben els jardins que envolten l’epicentre del Grec Festival de Barcelona i que, aquest dissabte de juliol, bullirà d’activitat gràcies a El Pot Petit, un pot ple de màgia, de personatges i de cançons que no us heu de perdre per res del món. I és que les actuacions d’en Pau, la Jana, la Melmelada Band, la Gina, la Juna i en Pol agraden a la canalla, però també als més grans. Veniu-hi, que els músics que trobareu sobre l’escenari us presentaran personatges de tota mena: des d’un lleó que té vergonya, a un cuc poruc, passant pel drac Rac, uns pirates, una girafa i, fins i tot,... un elefant i una formiga rockera! Música, teatre i titelles. Totes aquestes disciplines artístiques s’han posat d’acord per assolir un objectiu importantíssim: fer-vos riure o, com a mínim, somriure i aconseguir que passeu una tarda al Teatre Grec d’aquelles que no oblidareu fàcilment ni vosaltres... ni el pare, la mare, el tiet, la tieta, el padrí o la padrina que us hi han acompanyat. Tothom a punt per passar-s’ho bé?

Una producció de Petits Camaleons.

Fitxa artística

Direcció artística, idea i text: El Pot Petit Direcció musical: Pau Oliver Cançons i música: El Pot Petit Guitarra i actor cantant: Siddartha Vargas Actriu cantant: Helena Bagué Bateria: Pau Oliver Baix: Pol Bonay Piano i violí: Albert Dondarza Titellaire i cantant: Olga Bernardo / Mercè Munné Trompeta: Ariadna Gispert Trombó: Joni Ripoll Tècnic de so: Marc Usano Vestuari: Vestuaria i El Pot Petit Titelles: Siddartha Vargas Producció: El Pot Petit

 

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Música

Dates i horaris dissabte 11/7 - 19:30 H

Espai Teatre Grec

Duració60 min

LlenguaCatalà

Preus 5 €

Altres

Espectacles relacionats

Comparteix aquest contingut