Anar al contingut principal
Barcelona cultura

En mi cuerpo mando yo / Alter ego

A. Brenes, L. Marchal, P. Barragán, A. Losa, P. Guerrero

Districte de Nou Barris (Pati)   20/07 - 20/07

Dues bones veus i una guitarra flamenca ens proposen una aventura tan atractiva com suggeridora.

L’any passat, Ana Brenes i Laura Marchal van cantar a capella els poemes feministes que José Luis Ortiz Nuevo va il·luminar des de la mètrica flamenca amb el títol d’En mi cuerpo mando yo. Ara, es tracta d’eixamplar musicalment l’experiència, de convertir-la en un concert i no en un concert qualsevol. El repte que es proposen aquests artistes és fer un recital continu, sense interrupcions, tan dinàmic com poc freqüent en l’escena flamenca. La guitarra s’encarregarà d’enllaçar els cants sense malmetre la mètrica, tan singular, del flamenc i lligarà els estils diferents que interpretin les cantaores amb transicions ajustades. Les veus es complementaran i, de vegades, es doblaran per donar riquesa al cante.
Després, la recentment nomenada directora del Ballet Flamenco de Andalucía, Patricia Guerrero, protagonitzarà una trobada amb un dels grans noms de l’escola flamenca de Madrid, Alfonso Losa. Alter ego és un pas de dos que busca la llibertat d’una improvisació en parella. Es tracta d’una obra personal que mostra el joc entre dos individus que ballen junts i que investiguen els seus propis límits, assistits per la destresa d’una guitarra brillant i dues veus de primera. Cinc artistes magnífics, aplegats per a l’ocasió. 

Desvarío és hereu del festival Flamenco a Nou Barris, nascut l’any 2000 i que, després de disset edicions, es va extingir. Ara, El Dorado SFB, en col·laboració amb el Districte de Nou Barris, s’ha fet càrrec de la direcció i la gestió del festival. El Dorado SFB és una associació cultural que va néixer l’any 2007 amb la finalitat de crear un espai estable de promoció i difusió de la cultura flamenca a Barcelona des de la comprensió del flamenc com un art popular modern. 
Una coproducció del Districte de Nou Barris i El Dorado, Sociedad Flamenca Barcelonesa.

Amb el suport del Grec 2024 Festival de Barcelona.

Fitxa artística

Interpretació musical: 

En mi cuerpo mando yo. Ana Brenes (veu). Laura Marchal (veu). Pedro Barragán (guitarra)

Alter ego. Alfonso Losa (baile). Patricia Guerrero (baile). Sandra Carrasco (veu). Ismael de la Rosa El Bola (veu). Fran Vinuesa (guitarra)
 

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Música

Dates i horaris dissabte 20/7 - 21:00 H dissabte 20/7 - 23:00 H

Espai Districte de Nou Barris (Pati)

Preus 15 €

Altres criteris Grec en xarxa

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades