Barcelona cultura

Enric Montefusco y los Coros de medianoche

Teatre Grec | 25/07

Va ser líder d’una coneguda banda underground però, en solitari, ha esdevingut un músic de culte amb moltes connexions amb el món de l’escena. Ara presenta en directe el seu últim EP acompanyat dalt de l'escenari del Niño de Elche, Albert Pla, Nacho Vegas, Maria Arnal i Los Hermanos Cubero.

Després d’abraçar la música popular en el seu debut en solitari, Meridiana (2016), Enric Montefusco continua explorant els mecanismes de la cançó. El que va ser líder de Standstill va publicar al juny cinc temes en la veu d’altres cinc artistes dels qui admira l’actitud, el compromís i el talent: Niño de Elche, Albert Pla, Maria Arnal, Nacho Vegas i Los Hermanos Cubero.  Una afinitat ètica i estètica que fa de Coros de medianoche (Buena Suerte, 2018) una apassionant aventura sonora que viurà la seva estrena en directe, amb bona part dels col·laboradors del disc, en un concert únic i irrepetible al Teatre Grec de Barcelona.

Junts però no barrejats com al détournement de la pintura goyesca que dona imatge a l’EP i a un espectacle coral amb vocació  festiva comandat per l’Enric Montefusco. El que va ser durant prop de vint anys líder dels Standstill, una banda amb intencions punk i hardcore, ja va passar pel Teatre Grec l’any 2007. I nou anys després, tot coincidint amb la publicació de Meridiana, trobava la complicitat de la performer i coreògrafa Sònia Gómez i del col·lectiu escènic loscorderos·sc per explorar nous llenguatges escènics al muntatge Tata Mala (Grec 2016), una experiència més en la carrera d’un músic que ja havia col·laborat amb fenòmens teatrals com La Carnicería Teatro.  Ara, acaba d’editar Carne de cañón, un llibre que inclou totes les seves lletres i textos escrits en castellà acompanyats d’un seguit de relats autobiogràfics inèdits.

Una producció de Buena Suerte.

Fitxa artística

Interpretació musical: Enric Montefusco i convidats

 

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Música

Dates i horaris dimecres 25/7 - 22:00 H

Espai Teatre Grec

Duració120 min

Preus16 - 24 €

Adreçat aNits d'estiu

Espectacles relacionats

Comparteix aquest contingut