Barcelona cultura

Factoria Grec

Recomana

Instagram Live de Recomana | 17/06 - 14/07

Grec en obert

Potser heu assistit a molts espectacles, però, n’heu vist néixer cap? Això és el que us proposa Factoria Grec, que permet al públic visitar els creadors i creadores durant la posada a punt d’algun dels muntatges programats enguany.

L’activitat, que ja s’havia fet altres anys, però que en aquesta edició del festival s’ofereix en format en línia, està organitzada per la plataforma de crítica teatral Recomana.cat amb la col·laboració de Novaveu, una comunitat de joves prescriptors (entre 18 i 30 anys), impulsada per Recomana. Us ofereixen la possibilitat de veure un assaig d’algunes obres programades al Grec d’enguany o de tenir una conversa amb els seus responsables. Totes les companyies que veureu han fet residència en una fàbrica o espai de creació de la ciutat.

Les activitats són gratuïtes i les podeu seguir mitjançant l’Instagram Live de Recomana. Estigueu al cas, perquè des del dia anterior a l’activitat, des del mateix compte d’Instagram, l’organització anirà recollint preguntes dels espectadors i espectadores que, durant la sessió, es plantejaran al grup de professionals de l’escena implicats en l’activitat.

The Mountain
Agrupación Señor Serrano
Voleu veure la creació més nova dels responsables de Brickman Brando Bubble Boom, A House in Asia o Kingdom? Aquí en podreu fer un tast. L’activitat se centra en les posades en escena de la companyia. Descobrireu com conceben cada espectacle i com aconsegueixen que, partint sempre dels mateixos elements, cada muntatge sigui diferent.
Data: 17 de juny, a les 18.00 h
Prescriptor: Xavi Pardo

 

Life (de cómo los árboles nos salvaron la vida)
Lali Álvarez / Hui Basa
Com canviar el món, o provar-ho, amb una obra de teatre? Pregunteu-li a la Lali Álvarez i la companyia amb la qual treballa. Potser no ha pogut estrenar finalment al Grec 2020 el projecte escènic en el qual treballa, però el té sencer al cap. Us pot parlar sobre la ficció i la realitat, sobre la creació de personatges o sobre com explicar una obsessió des del jo més íntim. Descobrireu una directora i autora i un projecte escènic profundament compromesos amb l’ecologia.
Data: 22 de juny, a les 18.00 h
Prescriptora: Elisa Díez

 

Explore el jardín de los Cárpatos
José y sus Hermanas
Reinventar-se. El de José y sus Hermanas ha estat un dels espectacles que han hagut d’abandonar les seves premisses inicials. Volien parlar de la sobredimensió del turisme, però, ara que no es pot viatjar, de què parlem? Parlaran de la imatge que ven un país. I de construcció, de construir un llenguatge propi.
Data: 30 de juny, a les 18.00 h
Prescriptora: Gema Moraleda

 

LUAº
Andrea Jiménez
L’univers femení inspira l’espectacle guanyador del Premi de Dansa 2019 de l’Institut del Teatre, que explora la psique i el cos femenins a partir del flamenc. Parlem sobre la dramatúrgia del moviment? Com s’apliquen la passió i la visceralitat del flamenc a conceptes tan íntims com la menstruació? Com es tradueixen les sensacions del cicle menstrual als diversos moviments i pals del flamenc?
Data: 7 de juliol, a les 15.00 h
Prescriptora: Sara Esteller

 

Estat demergència
Creació col·lectiva
Dir. Joan Ramon Graell
Circ. Temps. Fracàs. Què impulsa a algú a dedicar-se al circ l’any 2020? Com pot fer-se un lloc en aquesta escena i aportar alguna cosa al llegat de les generacions anteriors? Un grup de nois i noies dedicats al circ ens expliquen com es fa circ i com es viu en un món a punt del col·lapse, en un espectacle que ha estat creat en plena crisi de la covid-19. Teniu alguna pregunta sobre el circ del futur?
Data: 14 de juliol, a les 18.00 h
Prescriptora: Núria Cañamares

 

Dades

Disciplina Teatre Dansa Circ

Dates i horaris 17, 22 i 30 de juny, i 7 i 14 de juliol 18.00 h

Espai Instagram Live de Recomana

Duració60 min

LlenguaCatalà i castellà

Preus Entrada lliure

Espectacles relacionats

Comparteix aquest contingut