Barcelona cultura

Festa inaugural Grec Jove

#surtdefesta

Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) - Pati de les Dones04/07

Atent als nous llenguatges artístics i a la creació contemporània, el Grec enceta una línia d’actuació que busca connectar amb el públic adolescent i jove. Una quinzena d'espectacles i activitats participatives formen part de la primera edició del Grec Jove. La Festa del Grec Jove serà el tret de sortida de les activitats.

Serà un esdeveniment a l'aire lliure, obert i gratuït, un punt de trobada inicial on pot participar tothom, els joves curiosos, els més motivats i informats i els espontanis. Inclourà una presentació del programa, una proposta d'un fort caràcter teatral, festiu i estiuenc i un concert d’un grup molt conegut entre els adolescents i joves. Hi haurà servei de bar i un punt d'informació on, recordeu-ho bé, podreu comprar entrades per als espectacles del festival.

La festa anirà a càrrec de:

Somsó

Un grup de batucada del Poble-sec integrat per unes dones tan enèrgiques com reivindicatives, amb consciència social i amb sentit de l’espectacle. Les mou la música, sobretot la percussió, i la lluita transfeminista.

José y sus hermanas

La companyia responsable de l’èxit de Los bancos regalan sandwicheras y chorizos durà a terme una proposta centrada en l’adolescència i la joventut. Tindrà la forma d’un ritual de pas, del trànsit de la infància a l’edat adulta, del canvi que experimenten el cos i els sentits, el despertar a una nova etapa de la vida. La intervenció s’ha construït a partir de les entrevistes que José y sus hermanas han realitzat a nois i noies, preguntant-los sobre l’adolescència i el seu significat per a ells. L'espai sonor que generi embolcallarà tot l'esdeveniment inaugural.

La proposta inclou la participació d’un grup de cinquanta adolescents i joves; les creacions musicals de l'actriu i intèrpret Glòria Ribera (una de les fundadores de la companyia) i un seguit d'intervencions textuals en off.

Durant la intervenció de la companyia, actors i actrius d’altres propostes del Grec Jove presentaran els seus espectacles i engrescaran les persones assistents a seguir la programació del festival.

Roba Estesa

Grup de música festiva i combativa format per Helena Bantulà (guitarra elèctrica), Clara Colom (acordió i veu), Clàudia Garcia-Albea (violí), Alba Magriñà (bateria), Neus Pagès (guitarra i veu), Gemma Polo (veu) i Anna Sardà (baix). Tenen una gran projecció arreu del territori i la seva feina ha estat reconeguda amb nombrosos guardons. Fusionen sons urbans i melodies folk en uns directes plens d'energia i bones vibracions.

 

Galeria multimèdia

Dades

Dates i horaris 4 de juliol De 19.30 a 22.30 h, aproximadament

Espai Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB)

Preus Entrada lliure

Comparteix aquest contingut