Barcelona cultura

Future Lovers

La tristura

Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) | 05/07 - 05/07

Grec Festival

¿Ficció o document escènic? Us ho preguntareu veient un espectacle que porta a l'escenari el món dels adolescents i investiga aquest moment vital en l'existència dels nois i noies d'avui.

Els protagonistes d'aquest muntatge teatral van néixer pels volts de l'any 2000, potser com vosaltres. O potser són com vosaltres quan éreu més joves. I aquests nois i noies han quedat per trobar-se, amb la ciutat als peus, una nit d'estiu durant la qual beuran, parlaran, ballaran i, si tot va bé, potser es besaran i tot. Vegeu-los, com si fossin dins d'una bombolla o una peixera, i feu l'exercici mental de buscar les diferències amb la vostra pròpia vida, actual o passada. Plans, expectatives, somnis, projectes de futur... Aquests nois i noies us parlen de manera natural del que està per venir i d'un temps en què se sospira pels canvis immediats i radicals en comptes de, com fan els adults, resar desesperadament perquè res no canviï, no fos cas que demà sigui pitjor que avui...

La vida dels adolescents d'ahir i la dels d'avui potser no és tan diferent, però l'entorn sí que ha canviat. Com influeix aquest món tecnològic en els afectes i desitjos dels qui viuen ara i aquí l'adolescència? S'estimen, s'odien o es desitgen d'una manera diferent? Són algunes de les preguntes que, en aquesta versió unplugged de l'espectacle, amb el públic molt a la vora dels intèrprets, es fa una companyia que ha estat definida repetidament com un col·lectiu escènic avantguardista i transgressor, sempre disposat a experimentar i a plantejar temes fins i tot incòmodes. Ho van fer al Grec 2017, quan van mostrar a Barcelona CINE, una peça escènica sobre les desaparicions i segrestos de nens i nenes durant la dictadura franquista i els primers anys de la democràcia.

Una producció de Teatros del Canal, Comunidad de Madrid i La tristura.

Future Lovers ha estat escrita gràcies al suport del Programa de Desarrollo de Dramaturgias Actuales de l'Instituto Nacional de las Artes Escénicas y la Música.

40%  de descompte amb el Carnet Jove

Fitxa artística

Creació: Celso Giménez Assessorament escènic i dramatúrgic: Itsaso Arana, Violeta Gil Interpretació: Pablo Díaz, Manuel Egozkue, Gonzalo Herrero, Itziar Manero, Siro Ouro, Sara Toledo Assessorament artístic: Marcos Morau Producció executiva: Alicia Calôt Disseny de la il·luminació: Carlos Marquerie Escenografia: Ana Muñiz Espai sonor: Eduardo Castro Vestuari: Pedro Lobo Assistència de vestuari: Alejandra Zaragoza Direcció tècnica: Roberto Baldinelli Ajudantia general: Emilio Rivas Assistència tècnica: Miguel Ruz Attrezzo: Beatriz Muñiz, Corpórea escultura Comunicació i premsa: Grupo Duende Fotografia: Mario Zamora Disseny gràfic: Porelamordedios™

 

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Teatre Escena híbrida

Dates i horaris divendres 5/7 - 19:30 H divendres 5/7 - 22:00 H

Espai Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB)

Duració80 min

LlenguaCastellà

Preus 15 €

Adreçat aPassions

Espectacles relacionats

Comparteix aquest contingut