Barcelona cultura

Gran reserva

Rhum & Cia

La Mercè | 26/09 - 27/09

Festes de la Mercè 2020

De Grec a Grec

Més de 50.000 espectadors han vist els tres espectacles que, des del 2014, Rhum & Cia ha anat estrenant al Grec. I tots s’han intoxicat feliçment amb l’humor gamberro i hilarant de la companyia. Ara, arriba la collita del 2020.

On està el secret? Potser en la barreja de varietats autòctones, potser en la textura envellutada dels grans clàssics o en el buquet que desprèn l’humor que practiquen... El cas és que els productes d’aquest celler han creat addicció entre el públic de Barcelona i més enllà que va passar pel festival Grec (i després pels teatres de la ciutat) el 2014, quan es va estrenar Rhum; el 2016, per veure Rhümia i el 2018 passat, per servir-se un darrer glop de circ amb Rhumans. S’encarrega de servir les taules un equip variable de sommeliers abillats amb un nas vermell i equipats amb grans dosis d’humor absurd i de màgia, però també de tendresa i emoció. Aquests pallassos ens tornen a omplir els gots a vessar amb el seu humor d’anyada, però aquest cop repesquen els millors moments dels espectacles anteriors i els tornen a posar en escena a un ritme frenètic. El resultat és un Gran reserva que promet despertar el nostre amor per la bogeria i l’absurd, alhora que adorm la nostra part més racional i avorrida. Mereixedores de tota mena de guardons, les collites anteriors de Rhum & Cia han obtingut fins i tot un Premi Ciutat de Barcelona en la categoria de Circ (Rhumans, 2018), així que, què es pot esperar d’un destil·lat de les millors essències aconseguides fins ara? Gran reserva promet ser un punt final espectacular a una experiència que va néixer de la voluntat dels integrants de Rhum & Cia de retre homenatge al desaparegut Joan Montanyès “Monti”, un dels grans actors i pallassos del nostre temps.

Una producció de Velvet Events SL

Amb el suport de Grec 2020 Festival de Barcelona, Teatre Zorrilla de Badalona, Teatre Joventut de l’Hospitalet, Teatre Bartrina de Reus, Teatre Principal de Vilanova, Teatre Cirvianum de Torelló i Teatre Monumental de Mataró.

Agraïments: Montse Colomé, Toni Santos, Sarah Bernardy, Guillem Albà, Martí Torras Mayneris, Rosa Solé, Ramon Ciércoles, Fàtima Campos, Xavier Ribalaygua, Andreu Fàbregas, Jordi Aspa, Elisa Echegaray, Paca Naharro, Magí Serra, Andrés Lima, Marduix Titelles, Ramon Simó i cadascun dels pallassos, músics, tècnics i amics que han treballat amb Rhum & Cia.

La programació del De Grec a Grec està subjecta a les recomanacions de les autoritats sanitàries i a la incertesa de la situació actual.

Fitxa artística

Autoria i direcció: Rhum & Cia Interpretació: Joan Arqué, Roger Julià, Piero Steiner, Jordi Martínez, Mauro Paganini Direcció musical: Pep Pascual Composició musical: Pep Pascual, Mauro Paganini Direcció tècnica: Xavi Xipell “Xipi” Direcció de producció: Carles Manrique (Velvet Events) Escenografia: Rhum & Cia Disseny de la il·luminació: Quico Gutiérrez, Alfons Mas Disseny del so / concepció sonora: Marc Santa Regidoria: Lluc Armengol Distribució: Elena Blanco - Magneticam Premsa: Anna Aurich Fotografies: David Ruano Disseny gràfic: Maria Picassó

 

Galeria multimèdia

Disciplina Circ

Dates i horaris 26 i 27/09

Espai La Mercè

Duració80 min

LlenguaCatalà

PreusGratuït (amb reserva prèvia)

Altres criteris Coproducció

Altres

Espectacles relacionats

Comparteix aquest contingut