Anar al contingut principal
Barcelona cultura

Grec en família

Joan Miquel Oliver i Quimi Portet

Teatre Grec 16/07

Música, tallers, animació... I tot, pensat per als més petits i petites de la casa. Voleu viure un Grec de talla menuda ple de propostes que fascinaran els nens i nenes i els adults que els acompanyin? Us esperen a Montjuïc.

El Teatre Grec, i especialment el roserar Amargós, que és el nom amb el qual es coneixen els jardins que envolten aquest recinte teatral, torna a ser un any més escenari d'una proposta festiva que està pensada per introduir els nens i nenes en el món apassionant de les arts vives mitjançant un seguit de concerts i activitats.

Concerts:

18.30 h: Quimi Portet
Los Burros, Los Rápidos, El Último de la Fila i, en els últims anys, una carrera brillant en solitari dedicada a convertir el rock'n'roll en vehicle de missatges intel·ligents i en ironia feta literatura. Veniu a escoltar en Quimi Portet en un concert pensat per a espectadors i espectadores petits i grans.

20 h: Joan Miquel Oliver
El pop es fa màgia en la veu i les cançons d'aquest músic de Sóller. No ha deixat d'avançar i evolucionar en el món de la música, però sempre té un peu en aquell pop amb un toc naïf que encaixa perfectament amb el públic familiar. 

Activitats:

Espai Munta Titelles
Us voleu convertir en mestres titellaires i construir un titella? Ho podreu fer en una instal·lació plena de peces, ales, caps, cossos i potes. Uniu-los i podreu crear un personatge de ficció fet de manera totalment artesanal. A càrrec de Galiot Teatre.

Contes a dos metres
En sintonia amb els temps de pandèmia que hem viscut, aquesta activitat s'entesta a mantenir la distància de seguretat i, així i tot, explicar-vos contes a cau d'orella. Com s'ho faran aquests narradors i narradores? Veniu-ho a veure. A càrrec d'elPetit i Flic.

Pàgines que sonen
Com sona un llibre? Us ho ensenya el músic Gerard Valverde, que ha posat so a cinc llibres seleccionats pel festival Flic. Poseu-vos els auriculars i... a llegir! A càrrec de Tantàgora.

Colorete colorado
Històries intergeneracionals i inclusives que estimulen la tolerància i l'empatia. Ens les explica Personaje Personaje, un activista, travesti i psicòleg clínic infantil barceloní nascut a l'Equador. Amb les seves propostes artístiques, defensa els drets de les persones i la inclusivitat.

Focus de curiositats
Un seguit d'instal·lacions repartides pels jardins centrals del roserar Amargós estimularan la intel·ligència del públic i despertaran la seva curiositat. Veniu a escriure la primera pàgina d'un llibre impossible o a fer-li una pregunta a la ciutat... A càrrec de Marga Socias i Thomas Roper.

Processos de plantar
No deixeu que desapareguin els sons en extinció que recupera per a vosaltres l'artista Andrea Paz, una creadora resident a la Nau Ivanow. Ella els rescata i els comparteix amb vosaltres durant una instal·lació performativa nòmada i minimalista.

Espectacle recomanat per a espectadors i espectadores a partir de 3 anys.
Entrada gratuïta pels socis del Club Super3 ensenyant el carnet a taquilles.

Una coproducció dels festivals Petits Camaleons, elPetit, Flic i la promotora No Sonores.

Fitxa artística

Música en viu: Quimi Portet, Joan Miquel Oliver, Activitats: Galiot Teatre, elPetit, Flic, Tantàgora, Gerard Valverde, Personaje Personaje, Marga Socias, Thomas Roper

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Música Teatre

Dates i horaris dissabte 16/7 - 16:30 H

Espai Teatre Grec

Duració 4.5 h

Llengua Català

Preus 12 €

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades