Barcelona cultura

Grec en família

Teatre Grec | 14/07

Grec Festival

La tarda més divertida del Grec es viu en família. El Festival torna a acollir una festa per a tots els públics amb música, espectacles, jocs i tallers. Tres festivals per a nens i nenes col·laboren per tal de crear un paradís de talla menuda.

Pares i mares, tiets i tietes, avis i àvies, padrins i padrines... A tots ells, i en especial a la canalla a què acompanyen, estan dedicades les propostes que trobareu repartides pel Teatre Grec i els jardins del recinte, altrament dit roserar Amargós. Aquí i allà hi haurà propostes especialment pensades perquè viviu una tarda sencera gaudint amb la màxima intensitat de les arts més grans adreçades als públics més petits. Aquí s'organitzen concerts de petit format, espectacles teatrals, molts tallers i alguns jocs que tenen relació amb el món de l'espectacle i la cultura. Tallers per aprendre a pintar-se la cara o per introduir-se en el món de la literatura, instal·lacions divertidíssimes com L'estrany viatge del senyor Tonet, espectacles de titelles gegants com el que protagonitza Mrs. Brownie, el personatge creat per la companyia Teatre Nu, el circ de la companyia Pessic de Circ, propostes per introduir-se en el món de la creació plàstica com l'activitat El niu de l’imaginari d'El Culturista i Sandra Partera... Són algunes de les moltes activitats que trobareu en aquesta cita amb la cultura més jove, a més d'un seguit de concerts que van de la rumba de Landry el Rumbero als karaokes en directe de Karaokes Band, passant pel folk pop dels Xiula i el seu espectacle Donem-li una volta al cos o per la fusió de funk, reggae, electrònica i molt més dels Doctor Prats.

Segur que uns quants dels nens i nenes que participin en la trobada acabaran desenvolupant una afició artística... I és que després de participar en aquesta festa, potser trobaran o no una vocació però segur que tornaran a casa esgotats i feliços. Se n'encarreguen el Grec Festival de Barcelona i tres festivals adreçats al públic de talla menuda: el festival de música per a nens i nenes Petits Camaleons, el festival d'arts escèniques El Més Petit de Tots i el FLIC (Festival de Literatures i Arts infantil i juvenil). No us ho perdeu, que passaran llista!

  

Una producció del Grec 2019 Festival de Barcelona, Petits Camaleons, El Més Petit de Tots i Flic.

Fitxa artística

Amb: Cia. Cathty Bertel, Cia. Tombs creatius, Cia. Pessic de Circ, Tantàgora, Cia. Teatre Nu, Landry el Rumbero, Karaokes Band, Xiula i Doctor Prats, entre d'altres

 

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Música Teatre

Dates i horaris diumenge 14/7 - 17:00 H

Espai Teatre Grec

Preus 12 €

Preus12 € (Gratuït menors de 3 anys i amb el Club Super 3)

Adreçat aEn companyia

Altres

Espectacles relacionats

Comparteix aquest contingut