Anar al contingut principal
Barcelona cultura

Hidrogenesse + Nebula Millarca

Molinex

Comissariat per Vicent Fibla / Eufònic Festival

El Molino 14/07

Vetllada de contrastos entre l'art pop electrònic sofisticat de tota una institució de la ciutat i la reapropiació queer i pagana de la iconografia cristiana a càrrec d'una performer soprano.

Mantres romanticosexuals, mambo electrònic, glam-pop, dance progressiu, situacionisme omplepistes, balades cerimonials, misticisme còmic… Totes són coordenades vàlides per ubicar la trajectòria de més de dues dècades d’Hidrogenesse. Carlos Ballesteros i Genís Segarra, autors de clàssics com Dígito binario dudoso (2012) o Roma (2015) i fundadors del col·lectiu/segell Austrohúngaro, van editar el mes de març Jo Jo Bo Bo, una col·lecció de noves versions, seqüeles i improvisacions a partir dels enregistraments de l’àlbum Joterías Bobas (2019), una crítica al desànim que va imposar un nou gir, més melòdic i estranyament antic i romàntic, al seu estil inconfusible.

Abans, la performer i cantant soprano Nebula Millarca presentarà Queer Respexit, una apropiació queer i LGTBIQ+ de la iconografia cristiana que reclama la tornada de les deesses de la fertilitat i del déu cabra en contraposició a la Verge Maria i a Satanàs. En aquesta missa pagana s’esdevindrà la Visitació de la Verge Travesti i els seus àngels en un ritual en el qual l’electrònica darkwave es fondrà amb l’òpera i amb els violins de Los Gabis.

Molinex és una celebració de la diversitat a través de la performativitat vinculada a les arts escèniques, la música, la performance i el rescat de la memòria. Emmarcada en el Grec 2022 Festival de Barcelona, és una proposta canalla i queer amb El Molino com a escenari i el Paral·lel com a context.

Una coproducció del Grec 2022 Festival de Barcelona.

Pots consultar tota la programació de Molinex, aquí.

Fitxa artística

Hidrogenesse
Amb: Carlos Ballesteros, Genís Segarra

Nebula Millarca
Amb: Nebula Millarca, Los Gabis

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Escena híbrida

Dates i horaris dijous 14/7 - 22:00 H

Espai El Molino

Duració 120 min

Preus 15 €

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades