Barcelona cultura

Imany

Voodoo cello

Cicle Veus al BARTS

BARTS 20/07

Una artista que representa la puixança de la feminitat a l’Àfrica del nostre temps porta a escena un concert força especial en el qual reinterpreta amb la seva veu i les cordes de vuit violoncels alguns dels grans moments de la història del pop.

El públic barceloní va poder escoltar en directe el 2017 per primera vegada al Palau de la Música aquesta intèrpret nascuda a França però amb les arrels a les illes Comores. Hi va arribar després d’haver-se fet coneguda amb els seus dos àlbums fins avui (The Shape of a Broken Heart, 2011, i The Wrong King of War, 2016) i component i interpretant la banda sonora del film d’Audrey Dana Sous les jupes des filles (Ellas saben lo que quieren, 2014). Si fins ara havia explorat el repertori del soul, el folk i el blues, ara l’artista se centra en el pop i, mentre ens recorda amb la seva veu profunda la importància creixent del paper de la dona en el continent africà dels nostres dies, repassa d’una manera molt poc habitual els grans moments del pop reinterpretant temes d’artistes com Cat Stevens o Radiohead, amb parada en músics emparentats amb el gènere que van des de Donna Summer fins a Bob Marley. Reviu aquests grans temes d’una manera especial: acompanyant la seva veu fascinadora amb les cordes de vuit violoncels que l’acompanyen en escena. Tot plegat és tota una experiència escènica i musical que constitueix un gran un exercici d’orquestració simfònica que la mateixa artista, coneguda pel seu esperit perfeccionista i la seva ambició artística, s’encarrega de dirigir.

Fitxa artística

Concepció: Imany Arranjaments musicals: Imany Interpretació musical: Imany (veu), Julien Grattard, Rodolphe Liskowitch, Lucie Cravero, Leonore Vedie, Laure Magnien, Bohdana Horecka, Polina Streltsova, Octavio Angarita (violoncel) Coreografia: Thierry Thieû Niang Disseny de la il·luminació: Jérémy Bargues Creació del vestuari: Olivier Rousteing – Maison Balmain  Fotografia: Eugenio Recuenco

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Música

Dates i horaris dimarts 20/7 - 20:30 H

Espai BARTS

Preus 25-45 €

Altres criteris Internacional

Altres

Espectacles relacionats

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades