Barcelona cultura

Invictus + Inna Sound Foundation

Sala Montjuïc

Castell de Montjuïc - Fossat de Santa Eulàlia 30/07

Torna un clàssic del festival: les sessions de cinema acompanyades de bona música que converteixen el fossat de Santa Eulàlia en un gran cinema a la fresca. Nits d’estiu al castell de Montjuïc.

Concert amb Inna Sound Foundation (20.45 h)

Roots reggae afro: és el que fa aquesta banda barcelonina formada per músics d’orígens africans, llatins i espanyols. Es van estrenar el 2018 amb el seu primer àlbum Jah Balance. Imprescindibles de l’escena reggae i de la música africana de Barcelona, el seu directe no deixa ningú indiferent.

 

Projecció d’Invictus (EUA, 2009), de Clint Eastwood (22.00 h)

Poc després de la seva elecció com a president i de decretar l’abolició de l’apartheid, Nelson Mandela encara té un llarg camí per recórrer abans d’aconseguir unir una Sud-àfrica que continua patint les conseqüències del separatisme racial. Amb l’esperança de treballar i fer desaparèixer aquestes diferències, el polític sud-africà recorre als Springboks, l’equip de rugbi nacional, i a la celebració a Sud-àfrica de la Copa Mundial de Rugbi.

Una història esperançadora basada en fets reals, amb un Morgan Freeman que fa un gran paper interpretant el mític Nelson Mandela.

Per a tots els públics.

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Cinema

Dates i horaris divendres 30/7 - 20:45 H

Espai Castell de Montjuïc

Llengua Versió original subtitulada en castellà

Preus 7,50-10,50

Espectacles relacionats

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades