Anar al contingut principal
Barcelona cultura

Joe Smith

Trio

Jamboree - Sala 1 14/07 - 14/07

Els darrers treballs d'un bateria nord-americà que va deixar empremta en l'escena del jazz barceloní, interpretats en format de trio.

Potser sí que ja fa més de deu anys que va canviar Barcelona per Berlín, però al bateria nord-americà Joe Smith encara se'l recorda a la capital catalana, no només perquè va introduir mètodes singulars de composició a partir d’esquemes de música instantània, sinó perquè, a més, va crear al Raval l’enyorada Asociación Libre Orkestra. Aquest artista, nascut a Illinois i format a Nova York, ha col·laborat amb grans del jazz com Guillermo Klein, Gorka Benitez, Chris Lightcap o Jorge Rossy. Però també amb Bill McHenry i Masa Kamaguchi, amb qui, durant el Grec Festival de Barcelona, presentarà els seus darrers treballs en format de trio. 

La cava de jazz de la plaça Reial s'afegeix un any més al Grec Festival de Barcelona amb una tria de grans artistes que, com Joe Smith i els seus músics, ens ofereixen un seguit de projectes artístics d'alta qualitat, uns projectes de creació contemporània que comparteixen un cert protagonisme de la veu i són accessibles a tots els públics. Algunes de les actuacions se celebren a la nova Sala 3 del Jamboree, que se suma a les altres dues de què disposa el local i que es destina a presentar música en directe, dansa, teatre de petit format, cabaret, exposicions, conferències i esdeveniments de tota mena.

Fitxa artística

Interpretació musical: Bill McHenry (saxo tenor), Masa Kamaguchi (contrabaix), Joe Smith (bateria).

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Música

Dates i horaris 14 de juliol, a les 19.00 h i a les 20.30 h

Espai Jamboree

Preus 16 €

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades