Barcelona cultura

Kingdom

Agrupación Señor Serrano

Teatre Lliure Montjuïc - Sala Fabià Puigserver04/07 - 05/07

Plàtans, consum, crisi, creixement i pèl, molt de pèl. Són alguns dels ingredients del nou espectacle d’una companyia que explora nous llenguatges escènics i que ens parla del capitalisme a partir de la figura del simi gegant més famós de la història.

L'Agrupación Señor Serrano és una de les companyies més estimulants i radicalment originals de l'escena actual. D'aquí que hagin guanyat guardons com el Lleó de Plata de la Biennal de Venècia del 2015 o un Premi Ciutat de Barcelona l'any 2016. En el seu llenguatge escènic fan servir la tecnologia, tant en la seva versió més sofisticada com en la més artesanal. Combinen el vídeo, la performance, les maquetes i la música en directe, elements amb els quals creen microuniversos en cada nou espectacle. I, de fons, sempre transmeten un missatge inconformista, com el que batega a Kingdom. En aquest espectacle, l'Agrupación Señor Serrano barreja amb esperit irreverent plàtans, King Kong, consum, coreografies virils, publicitat, punk-rock, supermercats, creixement, descontrol, expansió, multinacionals, escassetat de recursos, cops d’estat, zoofília, trap i machotes morrejant-se en una festa sense fi.

Si ja coneixeu el món excepcional d’aquest col·lectiu de creadors, pareu atenció, perquè aquí trobareu una versió corregida i augmentada del seu llenguatge marca de la casa que ja ha mostrat la seva força al Grec en els seus tres espectacles anteriors Brickman Brando Bubble Boom (Grec 2013), A House in Asia (Grec 2014) o Birdie (Grec 2016).

Una producció del Grec 2018 Festival de Barcelona, Teatros del Canal, Teatre Lliure, Home Theatre Manchester, Théâtre National Wallonie-Bruxelles, Grand Theatre Groningen, FOG Triennale Milano Performing Arts​, CSS Teatro Stabile di Innovazione del FVG, Teatro Stabile del Veneto – Teatro Nazionale i Romaeuropa Festival.

Amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Kosmopolis - CCCB, Sala Beckett, Teatre Auditori de Granollers i Xarxa Transversal.

Amb la col·laboració del Graner, centre de creació

Agraïments especials al Festival TNT – Terrassa Noves Tendències, Arts Escèniques OlotCultura, Monty Kultuurfaktorij i La Fabrique de Théâtre.

El dia 5 de juliol, després de la representació, s’organitza un Col·loqui postfunció. Consulteu aquest enllaç per a més informació.​

Fitxa artística

Creació: Àlex Serrano, Pau Palacios, Ferran Dordal Performance: Diego Anido, Pablo Rosal, Wang Ping-Hsiang, David Muñiz, Nico Roig Música: Nico Roig Videoprogramació: David Muñiz Videocreació: Vicenç Viaplana Disseny de la il·luminació: cube.bz Espai escènic i maquetes: Àlex Serrano, Silvia Delagneau Vestuari: Silvia Delagneau Espai sonor: Roger Costa Vendrell Suport tècnic: Sergio Roca Assistent de direcció: Martín García Guirado Cap de producció: Barbara Bloin Producció executiva: Paula Sáenz de Viteri Management: Art Republic

 

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Escena híbrida Teatre

Dates i horaris dimecres 4/7 - 20:30 H dijous 5/7 - 20:30 H

Espai Teatre Lliure Montjuïc

Duració70 min

LlenguaCatalà, castellà, anglès, francès, xinès i alemany (amb sobretitulació en català)

Preus 22 €

Adreçat aPassions

Altres criteris Coproducció

Altres

Espectacles relacionats

Comparteix aquest contingut