Barcelona cultura

La nit urbana

Filosofia hip hop al Grec

Teatre Grec | 10/07

Grec Festival

La cultura hip hop omple el Teatre Grec amb les formes més urbanes de la música, la dansa i les arts plàstiques. Artistes llatins i barcelonins ofereixen exhibicions en una festa en la qual també trobareu espais de participació.

Sigueu benvinguts i benvingudes a La nit urbana, una cita que aplega un seguit d'artistes de gran talent i llarga trajectòria per tal d'oferir un espectacle autèntic i original. Són artistes locals, tot i que molts, ja ho veureu, tenen les arrels enfonsades en l'Amèrica Llatina. Serà una finestra oberta a les mostres més brillants i espectaculars de la cultura hip hop. Aquesta forma d'art és el reflex d'una societat viva i dinàmica tot i que, sovint, adopti un caràcter underground i s'escapi a la visió del conjunt de la ciutadania. La nit urbana serà una molt bona oportunitat per donar un cop d'ull a unes disciplines que, tot i que sovint es desenvolupin en cercles tancats, avui s'exposen a la vista de tothom qui vulgui gaudir de la riquesa i diversitat de l'univers del hip hop.

Un selecte col·lectiu de beatmakers farà servir les tècniques més noves i els instruments digitals més moderns per dibuixar un paisatge musical ple de textures. Amb ells, coneixereu un seguit de cantants de rap amb un talent especial per improvisar les seves rimes, una tria de grans ballarins urbans capaços d'executar els moviments i les coreografies més increïbles i també tindreu grafiti en format videoprojectat, una manera nova de gaudir d'un art urbà especialment lligat al món del hip hop.

Cita amb l'univers del hip hop al Teatre Grec.

Una producció d'El Ritme del Carrer.

L’espectacle s’emetrà en directe per betevé i mitjançant el web beteve.cat el divendres, 10 de juliol, a les 22.00 h. També estarà disponible a la carta.​

Fitxa artística

Direcció: Rudy Alvarado Mc Rap Freestylers: Xinako, Classic, Mini Jay, Karu, Maga, Sader, Rastachai, Element, Sefo, Giorgo mas platino, Zoyert, Finger, Taku, Kaos, Yellow, Jota Pinche Beatmakers: Ander Draw, Mario Boom Clap, Bugaboo Beats, Faku SPR, Tian Street dancers: Mouad, Sofi Bpanther, Ruth Prim, Nury, Miss Izzy, Break Bern, Chus, Misty-K Presentadors: Mago Clyn, Empedernida

 

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Música

Dates i horaris divendres 10/7 - 22:00 H

Espai Teatre Grec

Duració150 min

Preus 15 €

Espectacles relacionats

Comparteix aquest contingut