Barcelona cultura

La tienda de los horrores

HOWARD ASHMAN (LLIBRET I LLETRES) / ALAN MENKEN (MÚSICA)

Direcció: Àngel Llàcer i Manu Guix

Teatre Grec | 18/07 - 19/07

Grec Festival

La història d'amor impossible entre en Seymour i l'Audrey, treballadors de la vella floristeria del senyor Mushnik, dona un tomb amb l'aparició d'una misteriosa planta que pot convertir els desitjos en realitat. La vida al barri de Skid Row està a punt de canviar per sempre més!

Dos grans noms del gènere dirigeixen la posada en escena d'un dels nous clàssics del musical americà. Arriba a Montjuïc convertit en un espectacle de gran format i promet una explosió de bon humor a ritme de soul i rock and roll. Segons l'edat que tingueu, potser en llegir La botiga dels horrors us haurà vingut al cap alguna imatge del film que va rodar Roger Corman el 1960 sobre un guió de Charles Griffith. Si sou més joves, és més probable que recordeu el film que, sobre la mateixa història, signava Frank Oz el 1986. Segur, però, que la imatge definitiva que a partir d'ara se us quedarà gravada a la memòria tindrà molt a veure amb el gran espectacle que han creat a partir de la mateixa història Àngel Llàcer i Manu Guix. I és que, després d'haver atret al teatre milers i milers d'espectadors amb La jaula de las locas, ara aquests dos genis del gènere musical s'atreveixen amb el clàssic amb música d'Alan Menken estrenat el 1982.

Des d'aleshores, la història de Seymour, el tímid dependent de floristeria, la seva companya, Audrey, i una planta força curiosa s'ha representat arreu del món. Ara, arriba a Montjuïc en un muntatge on no falten el ritme, la música en viu i uns efectes especials espectaculars. Pareu atenció a un repartiment ple de grans noms del musical, entre els quals un Manu Guix que, a més de dirigir, posa la veu al personatge més inquietant de la història: Audrey II.

Una producció de Nostromo Live.

Aquest espectacle està basat en la pel·lícula The Little Shop of Horrors (1960) de Roger Corman, amb guió de Charles Griffith.

Fitxa artística

Autoria del llibret i les lletres: Howard Ashman Composició musical: Alan Menken Traducció: Marc Artigau Adaptació: Marc Artigau Direcció: Àngel Llàcer, Manu Guix Interpretació: Manu Guix, Marc Pociello, Diana Roig, Ferran Rañé, The Sey Sisters, José Corbacho, Victor Gómez, Sylvia Parejo, Bernat Cot, Natán Segado y Raquel Jezequel. Direcció musical: Manu Guix Interpretació musical: Manu Guix & The Veterans Caracterització: Helena Fenoy, Marta Ferrer Disseny de l'escenografia: Enric Planas, Carles Piera Coreografia: Miryam Benedited Disseny del vestuari: Miriam Compte Disseny de la il·luminació: Albert Faura Disseny del so / Concepció sonora: Roc Mateu Ajudantia de direcció: Daniel J. Meyer Direcció tècnica: Titín Custey Direcció de producció: Lola Davó

 

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Teatre Música

Dates i horaris dijous 18/7 - 22:00 H divendres 19/7 - 22:00 H

Espai Teatre Grec

Duració105 min

LlenguaCastellà

Preus20-35 €

Adreçat aDe Melbourne a Nova York

Espectacles relacionats

Comparteix aquest contingut