Anar al contingut principal
Barcelona cultura

La Xirgu en família

Plaça de Margarida Xirgu   05/07 - 20/07

Una instal·lació sonora amb els versos com a protagonistes, un viatge tecnoespiritual, un joc per descobrir què ens diuen els contes... Tot ho podreu experimentar en les propostes per a la canalla de la plaça major del festival.

La plaça de Margarida Xirgu, epicentre del Grec a Montjuïc, és escenari de propostes escèniques i de dansa i moviment, però tradicionalment també és el punt de trobada dels petits espectadors i espectadores, futurs públics del Grec que, enguany, trobaran propostes gratuïtes que constitueixen la porta d’entrada al món màgic de les arts vives.

Versos que anidan 
Baychimo Teatro 
5, 6, 12 i 13 de juliol
18.30 h

On podria viure un vers si no és sobre una pàgina de paper? Doncs potser en un arbre o en un raconet qualsevol, perquè els que formen part d’aquest espectacle s’han escapat dels llibres i han pres una dimensió corpòria i sonora. Cadascun diu els seus versos des de la caseta-niu que els han preparat. És la proposta de Baychimo Teatro.

Accions Humanes No Identificades
Hermanas Picohueso
5, 6, 12 i 13 de juliol
18.30 h

Ja coneixeu les Hermanas Picohueso? Aquesta companyia catalanobalear projecta una mirada crítica sobre les noves espiritualitats (neoliberals) i us proposa un exercici de meditació intergeneracional, un viatge tecnoespiritual que guiarà nenes, nens i públic adult cap a la desprogramació i la desintoxicació tecnològica. Una experiència participativa que us farà pensar.

Jocs de fades
Tombs creatius
19 i 20 de juliol
18.30 h

Els contes s’expliquen amb paraules, amb versos, amb il·lustracions, al cinema, en dibuixos animats, al teatre, a la televisió... I si els juguem? Jugant, travessem una porta per entrar en històries ja conegudes i protagonitzar-les, reviure-les i també, si volem, reconstruir-les. La fantasia, la sorpresa i les emocions ens esperen. Juguem a contes?

Galeria multimèdia

Dades

Dates i horaris Del 5 al 20 de juliol. Divendres i dissabte, de 17.30 a 21.30 h

Espai Plaça de Margarida Xirgu

Llengua Català i castellà

Preus Activitats gratuïtes

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades