Anar al contingut principal
Barcelona cultura

Lady Panda

Cia. Clara Poch Masià

Mercat de les Flors - Sala Pina Bausch 10/07 - 12/07

En un afany per sentir-se encara més viva, la C. crea Lady Panda com a metàfora per explorar l'abisme de les seves polaritats més profundes. Una reflexió sobre la complexitat humana i la confusió social.

Un circ despullat, honest, humil i vulnerable; un moviment que és tota una coreografia de gestualitats i accions corporals; una música en viu que ha acompanyat tots els seus espectacles; el cant; el teatre... Amb tots aquests llenguatges s'expressa Clara Poch Masià, una de les creadores de Mumusic Circus, en un muntatge de la companyia que té en els conceptes de suspensió, de punt mort i de viratge tres elements centrals. Aquí us parlaran amb el llenguatge del circ, però també amb la música, sobre aquells moments en què us disposeu a acceptar una pèrdua a la recerca d'un nou guany, el moment en què us deixeu anar, feu un gir que ho canvia tot —o potser no— i busqueu la seguretat d'un nou port o d'una nova vida. Aquest moment misteriós en què accepteu el sacrifici i empreneu el gir, el seu poder de trasbalsar-ho tot, és el tema de Lady Panda. És un espectacle amb una estètica acurada, d'un minimalisme oriental. No us sorprengui la presència, presidint l'espai, d'un pèndol que ens recorda aquest moviment continu que és l'existència, feta de viratges, d'extrems i de contrastos.

Nascuda a Girona el 1976, Clara Poch Masià es va formar al Centre National des Arts du Cirque de Châlons-en-Champagne, en l'especialitat d'aeris, i a l'École Nationale de Cirque de Rosny-Sous-Bois. L'any 2008 va crear amb el músic de Sant Celoni Marçal Calvet la companyia Mumusic Circus, amb la qual tots dos han produït uns espectacles en els quals s'expressen amb música en viu i les arts del circ. Entre els més coneguts, Amigoo (2022), on un contrabaix esdevenia punt de connexió entre un home i una dona, entre la música i el circ, i el més recent Flou Papagayo (Grec 2018 Festival de Barcelona). Val a dir que, a més de la seva feina amb Mumusic Circus, Clara Poch Masià ha dirigit també gales i espectacles, entre els quals el Combinat de Circ 49 de l'Ateneu Popular 9 Barris. I, com a prova del pes de la música en els muntatges de la companyia, volem recordar que l'any 2021 Poch i Calvet es van atrevir fins i tot a enregistrar un disc, un treball que parla sobre comiats i abismes, es titula Fortuna i, poca broma, tenia les col·laboracions d'Edi Pou i Joan Colomo. L'espectacle té entre les intèrprets Carla Farreny, que va participar en la convocatòria del 2020 del projecte Creació i Museus amb la proposta Tour.

Una coproducció del Grec 2023 Festival de Barcelona i Mumusic Circus.

Amb la col·laboració de l'ICEC de la Generalitat de Catalunya.

Hi dona suport: Can Gassol/Cultura Mataró, la Central del Circ, l'Estruch – Fàbrica de Creació de les Arts en Viu, Ajuntament de Sant Esteve de Palautordera – Taula de Cultura.

Espectacle especialment recomanat per a espectadors i espectadores a partir de 6 anys.

Fitxa artística

Concepció i autoria: Clara Poch. Direcció general: Clara Poch. Interpretació: Carla Farreny, Marçal Calvet, Clara Poch. Música original: Clara Poch, Marçal Calvet. Mirada externa: Jordi Oriol, Roser López Espinosa. Vestuari: Rosa Soler, Clara Poch. Joc de llum: Marçal Calvet. Estructura (2007): Lluc Castells, Pep Codolosa, Clara Poch. Producció executiva: Alfred Fort (La Destil·leria), Clara Poch.

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Circ

Dates i horaris Del 10 al 12 de juliol, a les 20 h

Espai Mercat de les Flors

Duració 50 min

Llengua Català i castellà

Preus 18 €

Altres criteris Coproducció

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades