Anar al contingut principal
Barcelona cultura

Lady Panda

Cia. Clara Poch Masià

Mercat de les Flors - Sala Pina Bausch 10/07 - 12/07

Entrades exhaurides
En un afany per sentir-se encara més viva, la C. crea Lady Panda com a metàfora per explorar l'abisme de les seves polaritats més profundes. Una reflexió sobre la complexitat humana i la confusió social.

Un circ despullat, honest, humil i vulnerable; un moviment que és tota una coreografia de gestualitats i accions corporals; una música en viu que ha acompanyat tots els seus espectacles; el cant; el teatre... Amb tots aquests llenguatges s'expressa Clara Poch Masià, una de les creadores de Mumusic Circus, en un muntatge de la companyia que té en els conceptes de suspensió, de punt mort i de viratge tres elements centrals. Aquí us parlaran amb el llenguatge del circ, però també amb la música, sobre aquells moments en què us disposeu a acceptar una pèrdua a la recerca d'un nou guany, el moment en què us deixeu anar, feu un gir que ho canvia tot —o potser no— i busqueu la seguretat d'un nou port o d'una nova vida. Aquest moment misteriós en què accepteu el sacrifici i empreneu el gir, el seu poder de trasbalsar-ho tot, és el tema de Lady Panda. És un espectacle amb una estètica acurada, d'un minimalisme oriental. No us sorprengui la presència, presidint l'espai, d'un pèndol que ens recorda aquest moviment continu que és l'existència, feta de viratges, d'extrems i de contrastos.

Nascuda a Girona el 1976, Clara Poch Masià es va formar al Centre National des Arts du Cirque de Châlons-en-Champagne, en l'especialitat d'aeris, i a l'École Nationale de Cirque de Rosny-Sous-Bois. L'any 2008 va crear amb el músic de Sant Celoni Marçal Calvet la companyia Mumusic Circus, amb la qual tots dos han produït uns espectacles en els quals s'expressen amb música en viu i les arts del circ. Entre els més coneguts, Amigoo (2022), on un contrabaix esdevenia punt de connexió entre un home i una dona, entre la música i el circ, i el més recent Flou Papagayo (Grec 2018 Festival de Barcelona). Val a dir que, a més de la seva feina amb Mumusic Circus, Clara Poch Masià ha dirigit també gales i espectacles, entre els quals el Combinat de Circ 49 de l'Ateneu Popular 9 Barris. I, com a prova del pes de la música en els muntatges de la companyia, volem recordar que l'any 2021 Poch i Calvet es van atrevir fins i tot a enregistrar un disc, un treball que parla sobre comiats i abismes, es titula Fortuna i, poca broma, tenia les col·laboracions d'Edi Pou i Joan Colomo. L'espectacle té entre les intèrprets Carla Farreny, que va participar en la convocatòria del 2020 del projecte Creació i Museus amb la proposta Tour.

Una coproducció del Grec 2023 Festival de Barcelona i Mumusic Circus S.L.

Amb el suport de Can Gassol Cultura Mataró, La Central del Circ, l'Estruch Ajuntament de Sabadell, Taula de Cultura de Sant Esteve de Palautordera.

Espectacle subvencionat per ICEC.

Espectacle especialment recomanat per a espectadors i espectadores a partir de 6 anys.

Fitxa artística

Concepció, autoria i direcció general: Clara Poch. Ulls externs: Jordi Oriol, Roser López Espinosa. Disseny sonor: Clara Poch. Instrumentació/Composició: Marçal Calvet. Estructura i escenografia: Lluc Castells, Pep Codolosa, Clara Poch. Vestuari: Rosa Soler, Clara Poch. Il·luminació: Marçal Calvet. Vídeo:Josep Serra, Clara Poch. Interpretació: Carla Farreny, Clara Poch. Músic en directe: Marçal Calvet. Producció executiva: Alfred Fort (La Destil·leria), Clara Poch. Distribució: Magrana Escena. Fotografia: David Ruano.

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Circ

Dates i horaris Del 10 al 12 de juliol, a les 20 h

Espai Mercat de les Flors

Duració 50 min

Llengua Català i castellà

Preus 18 €

Altres criteris Coproducció

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades