Barcelona cultura

Lali Ayguadé & Guilhem Chatir

Here

Mercat de les Flors - Sala Ovidi Montllor30/07

L’espectacle “Here”  (3 i 4 de juliol) es cancel·la per lesió d’un dels intèrprets. Tenim nova data el dia 30 de juliol a les 21:30 h. també al Mercat de les flors!

Us detallem a continuació la informació relativa al retorn de l’import de les entrades dels dies 3 i 4 de juliol. Ja podeu adquirir les entrades per a la nova data.

Entrades adquirides per internet:
En un termini de 48 hores aproximadament rebreu l’abonament de l’import de la/les entrada/es en el compte associat a la mateixa targeta amb la que vau efectuar la compra.

Entrades adquirides a Tiquet Rambles:
Per gestionar el retorn de l’import de la/les entrada/es caldrà que vingueu a les oficines de Tiquet Rambles (la Rambla, 99) i l’abonament s’efectuarà pel mateix sistema amb el que es va fer el pagament.

Entrades adquirides amb bescanvi de val regal:
L’espectacle cancel·lat s’haurà de canviar pel mateix espectacle (nova data) o per un altre dels inclosos al val regal. Per gestionar el canvi  caldrà que vingueu a les oficines de Tiquet Rambles (la Rambla, 99).
Espectacles inclosos

Disculpeu les molèsties.

 

Dos coreògrafs i ballarins excepcionals i la veu d'una soprano dibuixen el retrat de dos personatges que neixen i s'integren en un món de normes i regulacions. En la seva lluita per acostar-se a la veritat, potser es veuran obligats a trencar-les.

Sí, naixem i ens desenvolupem en un món material, però aquest món d'objectes que es poden tocar està regit per normes intangibles, governat per un poder que no podem veure i descrit i catalogat per un llenguatge que no té entitat física...  Els dos personatges en escena acaben d'arribar a un lloc que ja hi era abans que ells hi apareguessin, i que continuarà existint després. Viuen ara i aquí i miraran d'adaptar-se a les circumstàncies, guiats per la veu d'una soprano que els ajudarà a descobrir les seves emocions. I en aquest viatge iniciàtic descobriran que potser han de trencar normes i estripar veritats absolutes per retrobar el seu jo més autèntic.

Here és una peça d'un alt nivell coreogràfic, un espectacle conceptual per a gurmets de la dansa contemporània que ha nascut de l'interès mutu de Lali Ayguadé i Guilhem Chatir pels seus universos respectius. En les primeres etapes de la creació, van convidar a treballar amb ells la soprano belga Astrid Stockman i, més tard, l'artista i compositora Joana Gomila, que ha creat la banda sonora per a la peça. La dramaturga i escenògrafa Aïda Gabriëls els va ajudar a bastir un context dramatúrgic i a facilitar la lectura del muntatge per part dels espectadors.

Lali Ayguadé es va formar a P.A.R.T.S., l'escola d'Anne Teresa de Keersmaeker a Brussel·les, ha ballat amb l'Akram Khan Company, i ha col·laborat amb coreògrafs i artistes com Roberto Olivan, Hofesh Shechter i Marcos Morau, però també amb la companyia de circ contemporani Baró d'evel. Era una de les protagonistes del curt Timecode, premiat al festival de Canes, als Goya i als Gaudí i candidat a l'Oscar al millor curt el 2016. Balla amb Guilhem Chatir, artista francomarroquí que també ha passat per P.A.R.T.S., i que ha col·laborat amb artistes i conjunts artístics com la companyia de Wim Vandekeybus o el referent del nou circ francès Yoann Bourgeois.

Una coproducció del Grec 2019 Festival de Barcelona, Charleroi danse · Centre chorégraphique de Wallonie - Bruxelles, Pyrénart i l'ICI-CCN de Montpellier / Occitanie – dins del projecte Life Long Burning amb el suport de la Comissió Europea, Temporada Alta- Festival de Tardor de Catalunya, Circa - pôle national cirque à Auch, Festival internacional de Artes Escénicas ZGZ Escena.

Amb la col·laboració de La Place de la danse - CDCN de Toulouse-Occitanie i KLAP Maison pour la danse à Marseille, Pôle en Scènes/Centre Chorégraphik Pôle Pik.

Amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat Catalunya.

Projecte beneficiari del Projecte de cooperació transfronterer PYRENART, dins del marc del programa Interreg V-A Espanya-França-Andorra POCTEFA 2014-2020 (FEDER)

Fitxa artística

Coreografia i concepte: Lali Ayguadé, Guilhem Chatir Interpretació musical: Maria Casellas (sopranoComposició musical: Joana Gomila Assessorament artístic: Aïda Gabriëls, Martina Cabanas Escenografia: Martina Cabanas Disseny de la il·luminació: Davy Deschepper Direcció tècnica: Gervasio Juan Colet Producció: Elclimamola Comunicació i distribució: Big Story Performing Arts Services Fotografia: Anita Villalaz

 

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Dansa

Dates i horaris dimarts 30/7 - 21:30 H

Espai Mercat de les Flors

Duració55 min

Preus 22 €

Adreçat aEn companyia

Altres criteris Coproducció

Altres

Espectacles relacionats

Comparteix aquest contingut