Anar al contingut principal
Barcelona cultura

Lali Symon

Sergi Belbel

Teatre Romea 01/07 - 30/07

Emma Vilarasau ens demostra la seva habilitat interpretativa en aquest tribut a l’ofici de monologuista. Un espectacle que alterna comèdia i tragèdia. Realment coneixem a les grans estrelles? Els nostres ídols es mostren tal com són?

Lali és una gran estrella reconeguda i estimada pel seu públic. No és exactament una actriu, sinó més aviat una comedianta. I encara més concretament, una monologuista. Els seus xous, divertits, irònics, i també punyents, delecten els espectadors i les espectadores als teatres i també a la televisió. 

El que ningú no coneix és la seva autèntica personalitat, ni la vida privada de l’estrella, Lali Symon. I molta gent es pregunta si ella, que sempre es mostra alegre, enginyosa, directa i desinhibida davant la gent, és igual a dins i a fora de l’escenari. 

I així, veurem que, quan s’apaguen els focus i ella abandona l’espai "públic" dels seus monòlegs, es transforma en una altra persona (o potser podríem dir també en un altre “personatge”?) i manté una relació especial i molt intensa amb dues dones decisives per a la seva vida "privada": la seva mare i la seva filla, a les quals sempre ha mantingut al marge de la seva professió.

A partir d’aquí, la comèdia i la tragèdia s’alternen en tots dos espais, el públic i el privat, amb vasos cada vegada més comunicants. I la ficció i la realitat acaben encreuant-se de manera gairebé indeslligable.

Una coproducció de Teatre Romea i el Grec 2023 Festival de Barcelona.

Amb el suport de l’ICEC-Institut Català de les Empreses Culturals (Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura), Ajuntament de Barcelona i l’INAEM-Instituto Nacional de Artes Escénicas y de la Música (Gobierno de España, Ministerio de Cultura y Deporte).

L’espectacle ha estat finançat per Unió Europea (fons Next Generation), Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia (Gobierno de España), Next Generation Catalunya (Generalitat de Catalunya).

Funció accessible amb audiodescripció, sobretitulació i bucle magnètic el dia 15 de juliol, a les 17.30 h.

Fitxa artística

Autoria i direcció: Sergi Belbel. Repartiment: Emma Vilarasau, Mont Plans, Júlia Bonjoch. Escenografia: Max Glaenzel, Josep Iglèsias. Vestuari: Nídia Tusal. Il·luminació: Kiko Planas. Espai sonor: Jordi Bonet. Caracterització: Helena Fenoy.

Direcció de producció: Maite Pijuan. Producció executiva: Raquel Doñoro. Direcció tècnica: Moi Cuenca. Coordinació tècnica: David Ruiz. Ajudantia de direcció i regidoria: Anna Carreño. Caps tècnics del teatre: Sergio Lobaco, Raúl Martínez. Màrqueting i comunicació: Teatre Romea. Disseny gràfic: Santi&Kco. Distribució: Sergi Calleja (Focus).

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Teatre

Dates i horaris De l’1 de juliol al 30 de juliol, de dimarts a divendres, a les 20.00 h. Dissabtes, 17.30 i 20.00 h. Dissabte 1 de juliol, funció única 20.00 h. Diumenges, 17.30 h

Espai Teatre Romea

Duració 105 min

Llengua Català

Preus 21,5 – 31,5

Altres criteris Coproducció

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades