Anar al contingut principal
Barcelona cultura

Las Marikarmen + Marga Socias

Molinex

Una proposta capaç de dinamitar l’ordre i la normalitat amb música urbana, queer, explosiva i irreverent, i una performance que fa servir els sentits, el cos i la memòria per convidar-nos a no perdre mai la curiositat infantil.

Des de Collserola baixaran fins a El Molino Las Marikarmen, un grup “travesti, transfeminista i queer” que combina hip-hop, trap, pop electrònic i enèrgics saxofons. En directe, conviden el públic a endinsar-se en un món de fantasia i purpurina a cop de ritmes urbans, performance drag i el sentit de l’humor més combatiu contra l’heteropatriarcat i la cisnormalitat. Ladyboys al poder!

Abans assistirem a una imprevisible performance de Marga Socias, creadora que cavalca entre el teatre experimental, la narrativa oral i el xamanisme ancestral, entre la ironia i la innocència. Ha treballat tant en espectacles propis com en col·laboracions amb Carte Blanche, Hello!Earth, Lis Lab o el Théâtre À l’Envers, entre molts altres. L’artista proposa un recorregut teixit de ficció màgica tot buscant l’axis mundi de l’espai, del Paral·lel, El Molino i la memòria del transformisme a partir d’un personatge tangencial, sovint oblidat.

Molinex és una celebració de la diversitat a través de la performativitat vinculada a les arts escèniques, la música, la performance i el rescat de la memòria. Emmarcada en el Grec 2022 Festival de Barcelona, és una proposta canalla i queer amb El Molino com a escenari i el Paral·lel com a context.

Una coproducció del Grec 2022 Festival de Barcelona.

Pots consultar tota la programació de Molinex, aquí.

Fitxa artística

Amb: Las Marikarmen i Marga Socias

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Escena híbrida

Dates i horaris diumenge 17/7 - 22:00 H

Duració 120 min

Preus 15 €

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades