Barcelona cultura

Love of Lesbian

V.E.H.N.

Teatre Grec 29/07 - 30/07

Una de les bandes més representatives del pop i el rock independent nascut a Barcelona toca per primera vegada al Teatre Grec, on presenta els dotze temes que formen el seu treball més nou: V.E.H.N.

Aquest 2021 Love of Lesbian publica l’esperada continuació d’El poeta Halley (2016), un disc que es titula V.E.H.N., acrònim de Viaje épico hacia la nada. La gira de presentació serà un moment especial en la trajectòria de la formació, perquè inclourà, a més de les principals ciutats i festivals espanyols, algunes de les principals ciutat europees (Londres, Edimburg, París, Berlín, Brussel·les i Ginebra), els països de l’Amèrica Llatina on s’estan fent cada cop més populars, com Mèxic, Xile, el Perú, Colòmbia i l’Argentina, i una primera visita als EUA, on protagonitzaran més de 25 concerts.

Love of Lesbian es va fer habitual en els nostres escenaris a partir del canvi de segle i, en els primers deu anys, es va anar construint una discografia i una personalitat pròpies que l’han convertit en una banda única. El 2009 van editar un treball icònic, 1999 (o cómo generar incendios de nieve con una lupa enfocando la luna). Des d’aleshores es van donar a conèixer entre el gran públic, protagonitzant gires de gran èxit per Espanya però, aviat, també per Londres i per Sud-amèrica, fins a guanyar un Grammy llatí.

La formació es va consolidar com un referent del pop nacional amb els seus dos discos posteriors: La noche eterna/Los días no vividos (2012) i El poeta Halley (2016). Capaços d’omplir grans recintes com el Wizink Center de Madrid o el Sant Jordi Club de Barcelona (dos cops) el 2017, els últims anys s’han fet un forat en l’escena musical mexicana, on han protagonitzat grans actuacions en dues edicions del Festival Vivelatino (2014 y 2018), a Monterrey, Guadalajara i Ciudad Juárez i a Ciutat de Mèxic, on van exhaurir les entrades (10.000 localitats) per al seu concert a l’Auditorio Nacional. Amb grans èxits de públic a Lima, Medellín, Bogotà, Santiago de Xile i Buenos Aires, la banda és, avui, una de les formacions espanyoles amb més projecció a l’Amèrica Llatina.

Una producció de Panda Music S.L.

Fitxa artística

Interpretació musical: Santi Balmes, Jordi Roig, Oriol Bonet, Julián Saldarriaga, Ricky Falkner, Dani Ferrer i Marc Clos

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Música

Dates i horaris dijous 29/7 - 22:00 H divendres 30/7 - 22:00 H

Espai Teatre Grec

Preus 40 €

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades