Barcelona cultura

MACBA al Grec - Dutor de Palol

Sortir de l’armari

Museu d'Art Contemporani de Barcelona (MACBA) - Capella09/07

Grec en obert

El Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA) s’afegeix a la programació del Festival presentant dues propostes performatives, però també dos espectacles de dansa reprogramats després de la suspensió del Dansa Quinzena Metropolitana.

Seran dos dies intensos on la dansa i el moviment, però també la performance, tindran un paper destacat. La Capella del MACBA es prepara aquests dies per presentar, en les condicions fixades per les autoritats sanitàries, aquests quatre espectacles:

Guillem Mont de Palol i Jorge Dutor
Sortir de l’armari

L'espectacle es retransmet en directe mitjançant Zoom, amb un final en directe a La Capella.

Dos artistes a cavall entre les arts del moviment i la performance ens porten de passeig per la seva Barcelona, passant pels llocs on es van conèixer, on van follar, on van créixer i on es van enamorar. El tour en línia travessa la Barcelona turística, la ciutat oculta i els llocs importants en la història del col·lectiu LGTBIQ+. S’apropen a l’Ocaña, a Genet i a Pepe Espaliú. És una sortida del l’armari en tota regla en la qual parlen sobre temes fonamentals en el seu dia a dia com el VIH, les seves dissidències i altres formes d’estimar i de cuidar-se. En Guillem vivia a Amsterdam i en Jorge a Madrid quan es van conèixer a Barcelona, però treballen plegats des del 2008. Han signat creacions escèniques com ¿Y por qué John Cage? (2011), #Losmicrófonos (2013), l’òpera Grand Applause (2016) o les peces Lo pequeño (2018) i Lo mínimo (2019), totes dues amb Cris Blanco. L’any 2014 van obtenir el premi Aplaudiment a la creació emergent, dels premis FAD Sebastià Gasch d’Arts Parateatrals.

Fitxa artística

Creació i interpretació: Jorge Dutor, Guillem Mont de Palol Disseny del so: Carlos Parra Assessora de so: Esther Marquina Directora de càmera: Claudia Mallart Assistència tècnica: Julian D’Avino Ajudantia de direcció: Léa Binta Dancoing

 

Dades

Disciplina Dansa

Dates i horaris dijous 9/7 - 21:00 H

Espai Museu d'Art Contemporani de Barcelona (MACBA)

Duració75 min

PreusActivitats gratuïtes (cal inscripció)

Espectacles relacionats

Comparteix aquest contingut