Barcelona cultura

Macba al Grec - La intrusa

Niágara

Museu d'Art Contemporani de Barcelona (MACBA) - Capella10/07

Grec en obert

El Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA) s’afegeix a la programació del Festival presentant dues propostes performatives, però també dos espectacles de dansa reprogramats després de la suspensió del Dansa Quinzena Metropolitana.

Seran dos dies intensos on la dansa i el moviment, però també la performance, tindran un paper destacat. La Capella del MACBA es prepara aquests dies per presentar, en les condicions fixades per les autoritats sanitàries, aquests quatre espectacles:

La Intrusa (Virginia García / Damián Muñoz)
Niágara

Aquest espectacle reflexiona sobre conceptes com la caiguda, la pèrdua o el canvi, que sovint ens llancen cap a l’abisme vital, un territori de llibertat per al qual no estem preparats. Tot i que, de vegades, estem en la certesa de trobar-nos en el camí adequat, de sobte ens podem quedar parats en desequilibri davant del món i dels altres, just abans de la gran caiguda.

La Intrusa, Premi Nacional de Dansa 2015, és una companyia de creació artística contemporània amb més de vint anys de trajectòria, dirigida per Virginia García i Damián Muñoz. El seu treball es caracteritza per la capacitat de generar espectacles poètics, d’un fort impacte visual i emocional, amb un to intimista.

Fitxa artística

Autoria, direcció i direcció coreogràfica: Virginia García, Damián Muñoz Dramatúrgia i text: Virginia García Interpretació: Virginia García, Helena Gispert Autoria i direcció musical: Jesús Díaz Interpretació musical: Helena Gispert Vestuari: La Intrusa Producció: Cane (N. Canela)

 

Dades

Disciplina Dansa

Dates i horaris divendres 10/7 - 20:30 H

Espai Museu d'Art Contemporani de Barcelona (MACBA)

Duració17 min

PreusActivitats gratuïtes (cal inscripció)

Espectacles relacionats

Comparteix aquest contingut