Barcelona cultura

Macba al Grec - Lali Ayguadé

Underneath

Museu d'Art Contemporani de Barcelona (MACBA) - Capella10/07

Grec en obert

El Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA) s’afegeix a la programació del Festival presentant dues propostes performatives, però també dos espectacles de dansa reprogramats després de la suspensió del Dansa Quinzena Metropolitana.

Seran dos dies intensos on la dansa i el moviment, però també la performance, tindran un paper destacat. La Capella del MACBA es prepara aquests dies per presentar, en les condicions fixades per les autoritats sanitàries, aquests quatre espectacles:

Cia. Lali Ayguadé
Underneath

Tots necessitem una guia. Alguna cosa per seguir, per admirar. Alguna cosa (o algú) que ens faciliti el camí i ens doni una direcció. De vegades, en la falta de lideratge, ens sentim perduts, caient a cada pas que fem. Però és en aquest mateix moment, en caure, quan les coses comencen a aclarir-se... Aquesta delicada peça ens recorda precisament que en la simplicitat del moviment rau la nostra força.

La ballarina i coreògrafa Lali Ayguadé va crear l’any 2005 el seu primer espectacle en solitari, després de col·laborar amb companyies com ara Akram Khan Company, Hofesh Shechter, La Veronal, Publik Eye o Baró d’Evel. El seu treball es basa en l’exploració abstracta de la dansa i del moviment, i investiga constantment el vincle entre el fet real i la imaginació.

Fitxa artística

Autoria, direcció i direcció coreogràfica: Lali Ayguadé  Dramatúrgia i text: Cia. Lali Ayguadé Interpretació: Lisard Tranis, Lali Ayguadé Autoria i direcció musical: Miguel Marín Pavón  Fotografia: Albert Vidal Promoció cultural: Rotativa Performing Arts - Bernabé Rubio

 

Dades

Disciplina Dansa

Dates i horaris divendres 10/7 - 20:00 H

Espai Museu d'Art Contemporani de Barcelona (MACBA)

Duració15 min

PreusActivitats gratuïtes (cal inscripció)

Espectacles relacionats

Comparteix aquest contingut