Barcelona cultura

Maceo Parker

La Sala BARTS al Grec

BARTS | 25/07

Grec Festival

La sala de l'avinguda del Paral·lel torna a ser un dels epicentres musicals del festival, amb una programació especialment diversa i estimulant que va de la new wave al jazz, passat pel pop, la cançó i els sons brasilers.

Ritmes tan diversos com el soul, el funk, el jazz i el rhythm-and-blues s'integren en el so d'un artista que, a més, ha estat una font destacadíssima d'inspiració per al hip-hop i és un dels més samplejats del món. Us parlem del saxofonista Maceo Parker, un artista fonamental que ha deixat una marca impossible d'esborrar en la història del soul, el funk i el jazz durant prop de cinquanta anys de carrera. I és que ell, que va rebre la influència impagable del gran James Brown, ha estat company de viatge de George Clinton i va col·laborar amb Prince, porta dos decennis conduint una carrera en solitari que l'ha convertit en sinònim de música funk. Sí, és una institució musical però, en part, gràcies a les seves col·laboracions amb artistes com Ani DiFranco, De La Soul o Red Hot Chilli Peppers, entre molts altres, és també un nom imprescindible entre les generacions més joves.

Una producció de The Project i Contemporanea Music.

Fitxa artística

Interpretació musical: Maceo Parker (direcció musical, saxo, flauta, veus), Greg Boyer (trombó), Will Boulware (teclats), Bruno Speight (guitarra), Rodney "Skeet" Curtis (baix), Nikki Glaspie (percussió), Darliene Parker (veu) So: Andrew Gilchrist "Goat" Management: Natasha Maddison Transports: Eike Thude Conductor: Martin Steggeman

 

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Música

Dates i horaris dijous 25/7 - 21:00 H

Espai BARTS

Preus24-45 €

Adreçat aDe Melbourne a Nova York

Altres criteris Internacional

Espectacles relacionats

Comparteix aquest contingut