Barcelona cultura

Macha y el Bloque Depresivo

La Sala BARTS al Grec

BARTS | 17/07

Grec Festival

La sala de l'avinguda del Paral·lel torna a ser un dels epicentres musicals del festival, amb una programació especialment diversa i estimulant que va de la new wave al jazz, passat pel pop, la cançó i els sons brasilers.

Dolor i alegria són elements inseparables en l'ànima llatina. I ho són, també, en les cançons del Bloque Depresivo, tota una celebració d'amor a la identitat llatina capaç de fer que el públic balli i plori a la vegada. El projecte va néixer el 2007 quan Macha, el cantant de la banda chilena Chico Trujillo, dedicada a la nova cúmbia, i Tocori Berrú, baixista, fundador de la banda La Chilombiana, van començar a interpretar, per pures ganes de fer-ho, valsos peruans i algun bolero. Aquests ritmes es van anar escolant en els concerts dels Chico Trujillo, en unes intervencions que es van batejar com el Bloque Depresivo i que recuperen i retornen al públic uns sons tantes vegades adulterats i falsificats per un mercat discogràfic que els ha maltractat. Avui, avis i àvies, pares i mares i fills i filles comparteixen una mateixa passió per unes cançons bellíssimes que traspuen les emocions més autèntiques i intenses.

Una producció de The Project.

Fitxa artística

Interpretació musical: Macha (veu i guitarra), Joselo (veu, guitarra i teclat), Pezoa, Pájaro i Pegafix (percussions), Carlitos (trompeta i bronzes), Tocori Berrù (baix, guitarró nicaragüenc), Raul Céspedes, Mauricio Barrueto, Ian Moya (guitarres)

 

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Música

Dates i horaris dimecres 17/7 - 21:00 H

Espai BARTS

Preus 20 €

Adreçat aNits d'estiu

Altres criteris Internacional

Espectacles relacionats

Comparteix aquest contingut