Barcelona cultura

Manes

La Fura dels Baus / Pera Tantiñá

Museu Marítim de Barcelona | 17/07 - 21/07

Grec Festival

Una de les experiències “fureres” més viscerals i impactants reviu vint-i-tres anys després de l'estrena per seguir investigant les qüestions bàsiques de la vida, del naixement a la mort, amb el personal llenguatge de la companyia.

La diversitat cultural va ser el punt de partida de l'espectacle, estrenat en una primera etapa l'any 1996. Indagava en tots aquells elements que, malgrat les diferències, uneixen els éssers humans de sexes, cultures i religions diverses: el naixement, la mort, el sexe i l'alimentació. Amb una estructura no lineal ni de continuïtat, l'espectacle proposa una barreja d'emocions i situacions que es produeixen de manera simultània i posa sota el focus tot d'actuacions íntimes i privades, convertides en un espectacle públic. I és que actors i actrius recreen en escena aquelles actituds humanes que habitualment s'amaguen en un domicili, en el si d'una família o darrere el silenci còmplice d'un col·lectiu.
La rítmica i un treball essencialment físic serveixen per crear un espectacle sense argument concret que es converteix en una mena de ritual, una experiència escènica especialment apta per al públic més jove i aquells qui busquen sensacions diferents de les que proporciona el teatre de text o els muntatges més convencionals. L'ànima “furera” més autèntica i primigènia, recuperada en un espectacle especialment adreçat als nous públics que no coneixen els primers treballs de la companyia.

Una producció de La Fura dels Baus.

Amb la col·laboració del Museu Marítim de Barcelona.

40%  de descompte amb el Carnet Jove

Fitxa artística

Direcció i concepte: Pera Tantiñá (La Fura dels Baus) Assistència de direcció: Àgata Tantiñá, Raúl Vargas Producció: Pau Domingo, Rubèn Pujol Interpretació: Ifigeneia Androutsopoulou, Maria Caballero, Adriana de Montserrat, Juanjo Herrero, Joan Llobera, David Marsol, Alfons Nieto, Sanna Toivanen, Monica Barrio Tècnics: Miguel Angel Molino, Pau Tantiñá Road Manager: Ifigeneia Androutsopoulou Disseny de la il·luminació: Sara Reig Tècnic de llums: Sara Reig, Pau Vila Música: Big Toxic Col·laboradors musicals: Carlus Padrissa, Miki Espuma, Pau Domingo Disseny de l'escenografia: Nico Nubiola, Eudald Ferré Construcció de l'escenografia: Kike Blanco, Enric Masgrau, Ramon Tarès, Eudald Ferré Vídeo: Pep Pujol Premsa i comunicació: Adrià Cortadellas, Gerard Lòpez Col·laboracions i agraïments: Rafael Vives, Nau Bostik, Natascha Wiese, Joaquim Tatin Revenga

 

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Escena híbrida

Dates i horaris dimecres 17/7 - 22:00 H dijous 18/7 - 22:00 H divendres 19/7 - 22:00 H dissabte 20/7 - 22:00 H diumenge 21/7 - 22:00 H

Espai Museu Marítim de Barcelona

Duració60 min

LlenguaEspectacle sense paraules

Preus 20 €

Adreçat aPassions

Espectacles relacionats

Comparteix aquest contingut