Barcelona cultura

Marc Parrot

Refugi

Direcció: Bet Garrell i Marcel Escolano (Los Galindos)

Plaça de Margarida Xirgu - (Iurta)16/07 - 17/07

Grec Festival

Un espai de només nou metres de diàmetre acull uns concerts íntims i personals en els quals els artistes i el públic comparteixen un mateix espai i es refugien plegats durant una estona a l'empara de la música, el joc i l'experimentació.

Potser l'any passat vau passar per la plaça de Margarida Xirgu per veure, dins la programació del Grec Festival de Barcelona, una proposta de circ força especial que es titulava UduL. Transcorria dins d'una carpa de fusta i lona i ens la posaven davant dels ulls Los Galindos. Enguany, la iurta, nom que rep aquest petit espai amb capacitat per a una vuitantena d'espectadors i espectadores, torna a la plaça de Margarida Xirgu, però ara acull un músic que coneixeu, Marc Parrot, protagonitzant un espectacle que ha titulat Refugi i que busca això, oferir al públic un lloc on aixoplugar-se de les inclemències de la vida quotidiana, un espai on gaudir durant una estona de les cançons que interpreta acompanyat dels músics Lluís Cartes (a la bateria i a la guitarra) i Dani Ferrer (als teclats). Tots tres protagonitzen un muntatge on experimentaran amb els sons i jugaran amb els contrastos, sempre dirigits per Garrell i Escolano, que no només han deixat al músic l'espai de representació, sinó que també aporten al muntatge tota la saviesa escènica que han acumulat durant una trajectòria llarga que arrenca el 1991. La recepta d'aquest espectacle es basa en la proximitat, en la possibilitat de veure's les cares i escoltar-se la respiració durant una experiència íntima on els artistes i els espectadors formen un tot, sense barreres que els separin i amb el públic envoltant els músics. Espereu-vos algunes sorpreses en un muntatge els autors del qual confessen la voluntat de trencar barreres però, també, els codis que regeixen els llenguatges escènics i musicals, sempre amb la finalitat d'impactar l’espectador i fer-li viure un univers d'emocions.

 

Una coproducció del Grec 2019 Festival de Barcelona, el Mercat de Música Viva de Vic i el Festival (a)phònica.

Amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Girona.

Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Quirze Safaja.

Fitxa artística

Autoria de les lletres i la música: Marc Parrot Direcció artística: Bet Garrell, Marcel Escolano (Los Galindos) Interpretació musical: Lluís Cartes, Dani Ferrer, Marc Parrot Direcció musical: Marc Parrot Escenografia i attrezzo: Los Galindos, Marc Parrot Disseny de la il·luminació: Sylvia Kuchinow Disseny del so / Concepció sonora: Quim Puigtió “Kato”

 

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Música

Dates i horaris dimarts 16/7 - 19:00 H dimarts 16/7 - 22:00 H dimecres 17/7 - 19:00 H dimecres 17/7 - 22:00 H

Espai Plaça de Margarida Xirgu

Duració60 min

LlenguaCatalà

Preus 18 €

Adreçat aNits d'estiu

Altres criteris Coproducció

Altres

Espectacles relacionats

Comparteix aquest contingut