Anar al contingut principal
Barcelona cultura

Mayte Martín Quartet

Tatuajes

Teatre Grec 23/07

El nou projecte de l'artista, en format de quartet i amb sons de jazz, ens presenta un seguit de reinterpretacions de temes musicals de tots els temps que no passen mai de moda.

La versatilitat de la veu de Mayte Martín la submergeix de vegades en uns paisatges sonors que no tenen res a veure amb els registres als quals ens té més acostumats, i aquest fet ens permet veure i escoltar-la recreant una col·lecció de veritables èxits que formen, i formaran, part per sempre del llegat de la música universal. La veu de l'artista protagonitza un viatge emocional de retrobament amb unes cançons eternes que aquí s'alliberen i, en homenatge als qui les van compondre, s'omplen de vida, de matisos i de color.

Són cançons com ara Te recuerdo Amanda, Lucía, El breve espacio en que no está o Alfonsina y el mar, entre moltes altres, interpretades per l’artista barcelonina nascuda el 1965. És una d'aquelles creadores a qui no els cal treure un disc cada dos anys per sobreviure, ni per conservar un lloc en l'actualitat o en la memòria del públic. Cantaora de prestigi en el panorama actual del flamenc, té l'aval del reconeixement dels crítics, l'aquiescència col·lectiva de l'afició i un bon grapat de premis que van des de la Lámpara Minera del Concurso Nacional del Cante de las Minas del 1987 fins a la Medalla de Oro al Mérito de las Bellas Artes del Ministerio de Cultura y Deportes, passant per un premi Ciutat de Barcelona, rebut el 1997.

Nova trobada, doncs, amb una artista que ja vam veure a Montjuïc durant el Grec 2003 (amb la bailaora Belén Maya), però que va actuar per primera vegada al Grec Festival l’any 1994. L'última ocasió va ser l'any 2020, quan va tornar al Teatre Grec amb l'espectacle Déjà vu.

Fitxa artística

Una producció de: Mayte Martín. Direcció musical: Mayte Martín. Arranjaments: Nelsa Baró. Interpretació: Mayte Martín (veu), Nelsa Baró (piano), Guillermo Prats (contrabaix), Vicens Soler (bateria). 

 

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Música

Dates i horaris 23 de juliol, a les 22 h

Espai Teatre Grec

Duració 90 min

Preus 25 €

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades