Anar al contingut principal
Barcelona cultura

Mikey Woodbridge & Lucio Vidal + Hombre Bosque & Carvento

Molinex

Comissariat per Vicent Fibla / Eufònic Festival

El Molino 16/07

De la nit berlinesa a la copla espanyola, de “Show Girl” a “La Violetera”, aquesta vetllada proposa dues personalíssimes fusions de ball, performance i transformisme amb les quals viatjarem del cuplé al tecno a tot ritme i a tot color.

Figura icònica de la nit queer underground de Berlín, Mikey Woodbridge és un músic, cantant, performer, pintor i discjòquei nascut a Austràlia. En tota la seva obra juga amb temes com la transformació personal, la integritat i la identitat. A El Molino, amb el ballarí, cantant i model argentí Lucio Vidal (ballarí solista de la companyia Staatsballett Berlin), desafiarà la gravetat amb les seves plataformes en una sessió de discjòquei i un xou que fon ball, teatre i performance des d’una perspectiva de show girl d’avantguarda. El crossdressing més artístic, acolorit i enginyós de la capital alemanya irromp a El Molino.

Per la seva banda, el performer, productor i discjòquei establert a Euskadi Hombre Bosque ens proposa una experiència vibrant amb Carlos Carvento, ballarí cordovès de dansa clàssica i contemporània i apassionat de l’art drag. Junts faran un exercici de col·lisió postfolk i electrònica que evocarà Lorca, Raquel Meller, fandangos, himnes miners, jotes, saetas, desenganys, passions, quejíos i el crit salvatge d’un poble ferit.

Molinex és una celebració de la diversitat a través de la performativitat vinculada a les arts escèniques, la música, la performance i el rescat de la memòria. Emmarcada en el Grec 2022 Festival de Barcelona, és una proposta canalla i queer amb El Molino com a escenari i el Paral·lel com a context.

Una coproducció del Grec 2022 Festival de Barcelona.

Pots consultar tota la programació de Molinex, aquí.

Fitxa artística

Amb: Mikey Woodbridge, Lucio Vidal, Hombre Bosque i Carvento

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Escena híbrida

Dates i horaris dissabte 16/7 - 22:00 H

Espai El Molino

Duració 129 min

Preus 15 €

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades