Anar al contingut principal
Barcelona cultura

Música en família

Heavy per a Xics / Lali Begood / Pep López

Plaça de Margarida Xirgu 20/07 - 22/07

Les tardes més divertides del Grec d'enguany tenen música i són aptes per a totes les orelles. Aquesta és una festa musical on es fan dues de les coses que més els agraden als espectadors i espectadores de talla menuda: cantar i ballar.

A l'estiu, a l'aire lliure, amb entrada gratuïta i amb tot el talent del món. Així seran les tres tardes dedicades a la “Música en família”, que programa enguany el Grec, i que convertiran la plaça de Margarida Xirgu en un escenari des del qual gaudireu de tres propostes musicals pensades per ser compartides entre petits i grans:

20 de juliol

Heavy per a Xics
Concert

I si pares, mares i fills repassen conjuntament la història del rock assistint plegats a un concert de heavy? És el que us proposen els Heavy per a Xics, que en el seu concert repassaran grans himnes del heavy rock que, en les seves mans, acaben fusionats amb el cançoner català. Com sona Raimon a ritme d'Iron Maiden? La resposta, en un concert amb músics i actors que procedeixen del teatre i d'autèntiques bandes de rock!

21 de juliol

Lali Begood
El jardí secret

Una història que és emoció en estat pur i està plena de música de la bona. Us parlem de la proposta més nova de Lali Begood i els còmplices que formen la seva banda. Elles i ells practiquen el love’n’roll. Com sona? Veniu i escolteu, mentre us expliquen com d'important és equivocar-se, gestionar bé les emocions, apreciar la grandesa de l’amor o no caure en un excés de materialisme… Tot a ritme de músiques que van des del funky fins al reggae, des de l’ska fins al rock, del pop al dixieland i del folk a la música balcànica. 

22 de juliol

Pep López
Folkids

Ni globus, ni confeti, ni coloraines ni tòpics que infantilitzen el folk. I és que no cal, perquè als nens i nenes els agrada el folk tal com és, sense afegits. Ho veureu en un espectacle en el qual infants i públic familiar estan convidats a gaudir de la música i a ballar mentre segueixen les directrius que se'ls adrecen des de l'escenari i escolten unes composicions de creació pròpia. Us sona la melodia? Aquí adapten temes populars i els converteixen en balls i danses per a vosaltres i els nens i nenes que us acompanyin. 

Una producció de No Sonores.

Espectacle per a tots els públics.

Més informació sobre els espectacles i activitats de La Xirgu en família.

Galeria multimèdia

Dades

Disciplina Música

Dates i horaris Del 20 al 22 de juliol, a les 18.30 h

Espai Plaça de Margarida Xirgu

Duració 55 min

Preus Entrada lliure

Comparteix aquest contingut

Compra d'entrades